Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Di-Bit açıldı

GÜNCEL 21.07.2019 - 15:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3153+ kez okundu.
 

Di-Bit açıldı

Didim Belediyesi tarafından Çarşamba Pazarı’nın bulunduğu yere Didim Bit Pazarı açıldığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ‘Di-Bit’ adı altında gerçekleşen pazarın açılışına Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, Zeynel Şener, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Badeser Dumlupınar katıldı. Pazarcı esnafını gezerek hayırlı işler dileyen Başkan Atabay, pazaryerinde vatandaşlar ve çocuklarla bir araya geldi.
Didim Belediyesi tarafından Çarşamba Pazarı’nın bulunduğu yere Didim Bit Pazarı açıldığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ‘Di-Bit’ adı altında gerçekleşen pazarın açılışına Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci, Zeynel Şener, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Badeser Dumlupınar katıldı.

Pazarcı esnafını gezerek hayırlı işler dileyen Başkan Atabay, pazaryerinde vatandaşlar ve çocuklarla bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.