Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Deveci Başkan'dan basın mensuplarına deve sucuğu ikramı

GENEL 20.07.2019 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3220+ kez okundu.
 

Deveci Başkan'dan basın mensuplarına deve sucuğu ikramı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, basın mensuplarıyla 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle yemekte buluştu, basın bayramlarını kutladı.

AYDIN- ‘Deveci Başkan’ lakabıyla tanınan aynı zamanda Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyonu Başkanı da olan Kaya, basın mensuplarına yemekte deve sucuğu ikram etti. BİZLERİN SESİ OLUYORSUNUZ Yemeğe katılan basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Kaya, "Bunca iş yükü altında davetimize katılan tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Basın ve özellikle yerel basın bizim için çok önemli. Çünkü halkın haber alma ihtiyacını siz karşılıyorsunuz. Biz de yaptığımız hizmetleri sizlerin aracılığıyla halkımıza duyuruyoruz. Hem biz yöneticilerin hem de halkımızın sesi oluyorsunuz. 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bu özel gününüzde yanınızda olmak istedim. Ancak yurtdışında olacağım için programı bu tarihte düzenledik. Siz de bizi kırmadınız, katıldınız. Biliyorsunuz seçim zamanı benim için 'deveciden başkan olmaz' demişlerdi. İncirliova halkı bunu söyleyenlere gerekli cevabı verdi, deveciden başkan olur dedi. Ben de deveci başkan olarak, deve sucuğu ikram ettiğimiz yemekte siz değerli basın mensubu arkadaşlarımla beraberim. Basın Bayramınızı kutluyorum, mesleki alanda sorunlarınızın çözüldüğü, bayramınızı gerçekten bayram havasında kutladığınız nice güzel günler diliyorum" diye konuştu. TEŞEKKÜR ETTİLER Yemekte, toplantıya katılan basın mensupları adına, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan birer konuşma yaparak, özellikle yerel basın mensuplarının mesleki alanda yaşadığı sorunları dile getirip, yerel basın ile yerel yönetimlerin iş birliğinin önemine vurgu yaptılar. Cemiyet başkanları, duyarlı davranışı nedeniyle gazeteciler adına Başkan Aytekin Kaya'ya teşekkür ettiler. İncirliova Kültür Park'ta düzenlenen yemekte, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, Belediye Başkan Yardımcıları; Mehmet Güler, Kadir Ziftçi ile belediye meclis üyeleri ve daire amirleri de hazır bulundu.
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, basın mensuplarıyla 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle yemekte buluştu, basın bayramlarını kutladı.

AYDIN- ‘Deveci Başkan’ lakabıyla tanınan aynı zamanda Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyonu Başkanı da olan Kaya, basın mensuplarına yemekte deve sucuğu ikram etti.

BİZLERİN SESİ OLUYORSUNUZ

Yemeğe katılan basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Kaya, "Bunca iş yükü altında davetimize katılan tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Basın ve özellikle yerel basın bizim için çok önemli. Çünkü halkın haber alma ihtiyacını siz karşılıyorsunuz. Biz de yaptığımız hizmetleri sizlerin aracılığıyla halkımıza duyuruyoruz. Hem biz yöneticilerin hem de halkımızın sesi oluyorsunuz. 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bu özel gününüzde yanınızda olmak istedim. Ancak yurtdışında olacağım için programı bu tarihte düzenledik. Siz de bizi kırmadınız, katıldınız. Biliyorsunuz seçim zamanı benim için 'deveciden başkan olmaz' demişlerdi. İncirliova halkı bunu söyleyenlere gerekli cevabı verdi, deveciden başkan olur dedi. Ben de deveci başkan olarak, deve sucuğu ikram ettiğimiz yemekte siz değerli basın mensubu arkadaşlarımla beraberim. Basın Bayramınızı kutluyorum, mesleki alanda sorunlarınızın çözüldüğü, bayramınızı gerçekten bayram havasında kutladığınız nice güzel günler diliyorum" diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Yemekte, toplantıya katılan basın mensupları adına, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan birer konuşma yaparak, özellikle yerel basın mensuplarının mesleki alanda yaşadığı sorunları dile getirip, yerel basın ile yerel yönetimlerin iş birliğinin önemine vurgu yaptılar. Cemiyet başkanları, duyarlı davranışı nedeniyle gazeteciler adına Başkan Aytekin Kaya'ya teşekkür ettiler.

İncirliova Kültür Park'ta düzenlenen yemekte, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, Belediye Başkan Yardımcıları; Mehmet Güler, Kadir Ziftçi ile belediye meclis üyeleri ve daire amirleri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.