Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Deve güreşlerinde Çerçioğlu’na yoğun ilgi

GÜNCEL 27.02.2017 - 09:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3538+ kez okundu.
 

Deve güreşlerinde Çerçioğlu’na yoğun ilgi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan Deve Güreşi Festivali’ne katıldı.

AYDIN- Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın ve vatandaşların karşıladığı Başkan Özlem Çerçioğlu, güreş alanına alkışlar eşliğinde gelirken, Başkan Çerçioğlu’nun halkı selamlaması ile güreş alanında büyük bir coşku yaşandı. Güreşe, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman YIldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı da katıldı. Develerin kıyasıya mücadele ettiği güreşlerde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Bozdoğanlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bozdoğan Belediyesi Ömer Savaş Deve Güreşi Arenası’nda bu yıl 13.’sü düzenlenen Deve Güreşi Festivali’ne Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgeleri’nden getirilen ünlü pehlivan develer katıldı. Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, “Bu yıl 13.’sini düzenlediğimiz güreşlerimiz yine çok yoğun ilgi ile gerçekleşti. Deve güreşleri Yörük kültürümüzün bir parçasıdır.  Bu kültürü gelecek nesillere aktararak yaşatılmasını sağlayacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı çok mutluyuz. Bozdoğan halkı adına kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Binlerce kişinin izlediği deve güreşinde, Başkan Çerçioğlu sevgi gösterileriyle alandan ayrıldı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan Deve Güreşi Festivali’ne katıldı.

AYDIN- Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın ve vatandaşların karşıladığı Başkan Özlem Çerçioğlu, güreş alanına alkışlar eşliğinde gelirken, Başkan Çerçioğlu’nun halkı selamlaması ile güreş alanında büyük bir coşku yaşandı.

Güreşe, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman YIldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı da katıldı.

Develerin kıyasıya mücadele ettiği güreşlerde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Bozdoğanlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bozdoğan Belediyesi Ömer Savaş Deve Güreşi Arenası’nda bu yıl 13.’sü düzenlenen Deve Güreşi Festivali’ne Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgeleri’nden getirilen ünlü pehlivan develer katıldı.

Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, “Bu yıl 13.’sini düzenlediğimiz güreşlerimiz yine çok yoğun ilgi ile gerçekleşti. Deve güreşleri Yörük kültürümüzün bir parçasıdır.  Bu kültürü gelecek nesillere aktararak yaşatılmasını sağlayacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı çok mutluyuz. Bozdoğan halkı adına kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Binlerce kişinin izlediği deve güreşinde, Başkan Çerçioğlu sevgi gösterileriyle alandan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.