Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker

SİYASET 26.07.2020 - 14:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4641+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından Aydın İl Başkanlığı’na Hakan Çağlar Erürker getirildi.

Hakan Çağlar Erürker, geçmiş dönemlerde AK Parti saflarında siyaset yapmıştı. DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada, “DEVA Partisi Aydın Kurucu İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker’i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” ifadeleri yer aldı. SİYASİ HAYATI AK PARTİDE BAŞLADI 1970 doğumlu Hakan Çağlar Erürker, evli ve iki çocuk babası. 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde çıkan Hakan Çağlar Erürker ilk önce AK Parti'den Aydın Milletvekili adayı gösterildi ancak seçilemedi. 2018’de yapılan 24 Haziran Genel seçimlerinde yine AK Parti Milletvekili aday adayı oldu. Hakan Çağlar Erürker, 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde de Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını ilan etmişti. ERÜRKER KİMDİR? 1970 yılında Aydın Nazilli’de doğdu. İlkokul eğitimini Nazilli Beşeylül İlkokulu’nda, ortaokul ve lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nde tamamladı. Brüksel Üniversitesi (ULB) Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü dereceyle bitiren Hakan Çağlar Erürker, 1996-1999 yılları arasında Belçika Türk Üniversiteliler Birliği Başkanlığı yaptı. 2000 yılında ‘İlişkilerin Yeniden Tanımlanmasına Doğru Avrupa Birliği ve Türkiye’, 2005 yılında ise ‘Devlet ve Piyasa Mantığı Arasında Avrupa Savunma Sanayilerinin Dönüşümü’ konularında hazırladığı tezlerle Avrupa Birliği Politikaları ve Uluslararası Politika alanında iki yüksek lisans derecesi aldı, evli ve iki çocuk babası.  
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından Aydın İl Başkanlığı’na Hakan Çağlar Erürker getirildi.

Hakan Çağlar Erürker, geçmiş dönemlerde AK Parti saflarında siyaset yapmıştı. DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada, “DEVA Partisi Aydın Kurucu İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker’i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” ifadeleri yer aldı.

SİYASİ HAYATI AK PARTİDE BAŞLADI

1970 doğumlu Hakan Çağlar Erürker, evli ve iki çocuk babası. 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde çıkan Hakan Çağlar Erürker ilk önce AK Parti'den Aydın Milletvekili adayı gösterildi ancak seçilemedi. 2018’de yapılan 24 Haziran Genel seçimlerinde yine AK Parti Milletvekili aday adayı oldu. Hakan Çağlar Erürker, 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde de Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını ilan etmişti.

ERÜRKER KİMDİR?

1970 yılında Aydın Nazilli’de doğdu. İlkokul eğitimini Nazilli Beşeylül İlkokulu’nda, ortaokul ve lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nde tamamladı.

Brüksel Üniversitesi (ULB) Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü dereceyle bitiren Hakan Çağlar Erürker, 1996-1999 yılları arasında Belçika Türk Üniversiteliler Birliği Başkanlığı yaptı. 2000 yılında ‘İlişkilerin Yeniden Tanımlanmasına Doğru Avrupa Birliği ve Türkiye’, 2005 yılında ise ‘Devlet ve Piyasa Mantığı Arasında Avrupa Savunma Sanayilerinin Dönüşümü’ konularında hazırladığı tezlerle Avrupa Birliği Politikaları ve Uluslararası Politika alanında iki yüksek lisans derecesi aldı, evli ve iki çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.