Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Dev organizasyon Aydın’da başladı

SPOR 24.03.2018 - 13:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3071+ kez okundu.
 

Dev organizasyon Aydın’da başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2017-2018 Sezonu Bayanlar 1.Lig’in final grubu Sultanlar Ligine çıkma müsabakaları Aydın’da başladı.

AYDIN-- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde ve Efeler Mimar Sinan Spor Salonunun ev sahipliğinde devam eden final maçlarında Ankara Pursaklar, İstanbul Türk Hava Yolları, Ankara Karayolları ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımları yer alıyor. Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda Ankara Karayolları ile Balıkesir Büyükşehir Belediye ve İstanbul THY ile Ankara Pursaklar arasında ilk gün oynanan müsabakaları Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Nurettin Bayram, kurum amirleri, takımların yöneticileri ve yaklaşık 1300 taraftar izledi. Ankara Karayolları Zorlu Maçta Galip Geldi Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Grubu Sultanlar Ligine çıkma müsabakalarının ilk maçında karşı karşıya gelen Ankara Karayolları ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan maç adete izleyenlerin nefesini kesti. İlk seti 25-18 kazanan Ankara Karayolları, ikinci sette rakibi Balıkesir Büyükşehir Belediye’ye 23-25 kaybetti. Üçüncü seti ise Ankara Karayolları 25-23 kazandı. Dördüncü sette ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi rakibini 25-18 mağlup etti. Son sette Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 10-15’lik skorla seti vererek maçtan mağlup ayrıldı. Böylece Ankara Karayolları Balıkesir Büyükşehir Belediyesini 3-2 ‘lik skorla mağlup etmeyi başararak ilk galibiyetini aldı. İstabul THY’dan Rahat Galibiyet İlk günün ikinci maçında ise İstanbul Türk Hava Yolları ile Ankara Pursaklar bayan voleybol takımları karşı karşıya geldi. İlk sette 25-17, ikinci sette 25-17 ve üçündü sette 25-21’lik skorlar ile kazanmayı başaran İstanbul Türk Hava Yolları müsabakayı 3-0 set skoruyla kazandı. Final maçları Pazar günü saat 13.30’da ve 15.30’da oynanacak müsabakalar ile tamamlanacak. Puan Tablosunda Lider İstanbul THY Aydın’da devam eden maçların ardından puan tablosuna göre ilk iki sırada yer alacak takımlar Voleybol Sultanlar Ligine çıkma hakkı kazanacaklar. İlk gün oynanan müsabakaların ardından puan tablosunda ilk sırada 3 puanla İstanbul Türk Hava Yolları, ikinci sırada 2 puanla Ankara Karayolları, 1 puanla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve son sırada 0 puanla Ankara Pursaklar Voleybol takımı yer aldı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanından Vali’ye Ziyaret Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve beraberinde Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Nurettin Bayram, Spor Şube Müdürü Vekili Mikail Kavaklı ve Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ Aydın’da devam eden final maçları hakkında bilgi verdi ve desteklerinden dolayı Yavuz Selim Köşger’e teşekkür plaketi takdim etti.
Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2017-2018 Sezonu Bayanlar 1.Lig’in final grubu Sultanlar Ligine çıkma müsabakaları Aydın’da başladı.

AYDIN-- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde ve Efeler Mimar Sinan Spor Salonunun ev sahipliğinde devam eden final maçlarında Ankara Pursaklar, İstanbul Türk Hava Yolları, Ankara Karayolları ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımları yer alıyor.

Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda Ankara Karayolları ile Balıkesir Büyükşehir Belediye ve İstanbul THY ile Ankara Pursaklar arasında ilk gün oynanan müsabakaları Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Nurettin Bayram, kurum amirleri, takımların yöneticileri ve yaklaşık 1300 taraftar izledi.

Ankara Karayolları Zorlu Maçta Galip Geldi

Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Grubu Sultanlar Ligine çıkma müsabakalarının ilk maçında karşı karşıya gelen Ankara Karayolları ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında oynanan maç adete izleyenlerin nefesini kesti. İlk seti 25-18 kazanan Ankara Karayolları, ikinci sette rakibi Balıkesir Büyükşehir Belediye’ye 23-25 kaybetti. Üçüncü seti ise Ankara Karayolları 25-23 kazandı. Dördüncü sette ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi rakibini 25-18 mağlup etti. Son sette Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 10-15’lik skorla seti vererek maçtan mağlup ayrıldı. Böylece Ankara Karayolları Balıkesir Büyükşehir Belediyesini 3-2 ‘lik skorla mağlup etmeyi başararak ilk galibiyetini aldı.

İstabul THY’dan Rahat Galibiyet

İlk günün ikinci maçında ise İstanbul Türk Hava Yolları ile Ankara Pursaklar bayan voleybol takımları karşı karşıya geldi. İlk sette 25-17, ikinci sette 25-17 ve üçündü sette 25-21’lik skorlar ile kazanmayı başaran İstanbul Türk Hava Yolları müsabakayı 3-0 set skoruyla kazandı. Final maçları Pazar günü saat 13.30’da ve 15.30’da oynanacak müsabakalar ile tamamlanacak.

Puan Tablosunda Lider İstanbul THY

Aydın’da devam eden maçların ardından puan tablosuna göre ilk iki sırada yer alacak takımlar Voleybol Sultanlar Ligine çıkma hakkı kazanacaklar. İlk gün oynanan müsabakaların ardından puan tablosunda ilk sırada 3 puanla İstanbul Türk Hava Yolları, ikinci sırada 2 puanla Ankara Karayolları, 1 puanla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve son sırada 0 puanla Ankara Pursaklar Voleybol takımı yer aldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanından Vali’ye Ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve beraberinde Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Nurettin Bayram, Spor Şube Müdürü Vekili Mikail Kavaklı ve Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu Aydın Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ Aydın’da devam eden final maçları hakkında bilgi verdi ve desteklerinden dolayı Yavuz Selim Köşger’e teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.