Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dev fırsatlar sizi bekliyor!

ÇOCUK (AA) - Anadolu Ajansı | 05.03.2015 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 11728+ kez okundu.
 

Dev fırsatlar sizi bekliyor!

2004 Yılında kurulan Anne ve Bebek ürünleri sektörünün öncü firmalarından Dastini Bebe Market, bayilik ağını büyütmeye devam ediyor.

18 farklı ilde 32 mağazası ile hizmet veren Dastini; anne adaylarının tüm ihtiyaçlarından, çocuk ürünlerine, oyuncaktan çocuk tekstiline, beslenme gruplarından kozmetiğe 300 farklı markanın 20.000'i aşkın ürün çeşidini sunmaktadır. Anne ve bebeklerin ihtiyaçları için kaliteli, sağlıklı ve her bütçeye uygun ürünler, kalitesini ispatlamış uzman kadrosu, geniş ürün yelpazesi ve bayilik ağıyla karlılığı en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir. 2006 yılından itibaren deneyimlerini girişimcilerle paylaşma, franchise sistemi ile büyüyerek tercih edilen bir marka olabilme amacı ile bayilikler vermeye başlayan Dastini, belirlemiş olduğu bu hedefe emin adımlarla yürümektedir. Dastini Franchise Müdürü Murat Acer “2004 yılında İstanbul Sahrayıcedid'de açtıkları mağaza ile yolculuğa başladıklarını, bugün 18 farklı ilde 32 mağazaya ulaştıklarını,2015 sonuna kadar 60 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.” Dastini bebe market bayilerine sağladığı stoksuz çalışma rahatlığı, dünya markası bebek ürünlerini tek çatı altında toplama imkanı, reklam ve teknoloji desteği gibi birçok konularda destek vermektedir. Dastini risksiz bir sektörde orta ölçekli bir yatırım miktarıyla ticaret yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. 82 ilde mağazalaşmayı hedefleyen Dastini, bayilik için yatırımcılarını bekliyor.  
2004 Yılında kurulan Anne ve Bebek ürünleri sektörünün öncü firmalarından Dastini Bebe Market, bayilik ağını büyütmeye devam ediyor.

18 farklı ilde 32 mağazası ile hizmet veren Dastini; anne adaylarının tüm ihtiyaçlarından, çocuk ürünlerine, oyuncaktan çocuk tekstiline, beslenme gruplarından kozmetiğe 300 farklı markanın 20.000'i aşkın ürün çeşidini sunmaktadır.

Anne ve bebeklerin ihtiyaçları için kaliteli, sağlıklı ve her bütçeye uygun ürünler, kalitesini ispatlamış uzman kadrosu, geniş ürün yelpazesi ve bayilik ağıyla karlılığı en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir.

2006 yılından itibaren deneyimlerini girişimcilerle paylaşma, franchise sistemi ile büyüyerek tercih edilen bir marka olabilme amacı ile bayilikler vermeye başlayan Dastini, belirlemiş olduğu bu hedefe emin adımlarla yürümektedir.

Dastini Franchise Müdürü Murat Acer “2004 yılında İstanbul Sahrayıcedid'de açtıkları mağaza ile yolculuğa başladıklarını, bugün 18 farklı ilde 32 mağazaya ulaştıklarını,2015 sonuna kadar 60 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.”

Dastini bebe market bayilerine sağladığı stoksuz çalışma rahatlığı, dünya markası bebek ürünlerini tek çatı altında toplama imkanı, reklam ve teknoloji desteği gibi birçok konularda destek vermektedir. Dastini risksiz bir sektörde orta ölçekli bir yatırım miktarıyla ticaret yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. 82 ilde mağazalaşmayı hedefleyen Dastini, bayilik için yatırımcılarını bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.