Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Deri toplama işlemi sorunsuz gerçekleşti

GÜNCEL 08.09.2017 - 13:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2944+ kez okundu.
 

Deri toplama işlemi sorunsuz gerçekleşti

Türk Hava Kurumu (THK) Didim Şubesi 4 günlük Kurban Bayramı süresince deri toplama işlemini aralıksız şekilde sürdürdü.

AYDIN- Didim’den bayram süresince toplam 4 bin 790 adet deri toplandı. THK Didim Şubesi, Didim Belediyesi’nin destekleri ve THK Didim Şubesi’nin kendisinin de organize ettiği 6 traktör, 3 açık kasa pikap, 1 kamyonet ve 22 kişilik ekiple deri toplama çalışma yapılırken toplanan deriler Cumartesi halk pazarındaki merkezde topladı. 4 günlük sürede 4 bin 166 koyun, 445 deri ve 179 sığır derisi olmak üzere toplamda 4 bin 790 adet deri toplandı. THK Didim Şube Başkanı M. Emin Tural, 4 günlük kurban bayramı süresince Didim Belediyesinin katkılarıyla ve kendilerinin organizesinde çalışmaları yaptıklarını belirterek, süreç içerisinde kendilerine destek olan mahalle muhtarlarına ve Didim Belediyesi’ne teşekkür etti. Tural, toplanan derilerin makbuz karşılığında alındığını belirterek, derilerin Genel merkeze de gönderildiğini söyledi.
Türk Hava Kurumu (THK) Didim Şubesi 4 günlük Kurban Bayramı süresince deri toplama işlemini aralıksız şekilde sürdürdü.

AYDIN- Didim’den bayram süresince toplam 4 bin 790 adet deri toplandı.

THK Didim Şubesi, Didim Belediyesi’nin destekleri ve THK Didim Şubesi’nin kendisinin de organize ettiği 6 traktör, 3 açık kasa pikap, 1 kamyonet ve 22 kişilik ekiple deri toplama çalışma yapılırken toplanan deriler Cumartesi halk pazarındaki merkezde topladı.

4 günlük sürede 4 bin 166 koyun, 445 deri ve 179 sığır derisi olmak üzere toplamda 4 bin 790 adet deri toplandı. THK Didim Şube Başkanı M. Emin Tural, 4 günlük kurban bayramı süresince Didim Belediyesinin katkılarıyla ve kendilerinin organizesinde çalışmaları yaptıklarını belirterek, süreç içerisinde kendilerine destek olan mahalle muhtarlarına ve Didim Belediyesi’ne teşekkür etti. Tural, toplanan derilerin makbuz karşılığında alındığını belirterek, derilerin Genel merkeze de gönderildiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.