Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Depremde kaybedilenler anıldı

GENEL 19.08.2018 - 16:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3565+ kez okundu.
 

Depremde kaybedilenler anıldı

17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenler Kuşadası’nda anıldı.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Arama Kurtarma Ekibi Derneği (KAKEB) tarafından 17 Ağustos 1999'da Marmara Bölgesi’nde meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşları anma ve olası depremlerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Tünk’ün de katıldığı toplantıda depremden çok bilinçsizliğin öldürdüğüne dikkat çekildi. Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen toplantıda konuşan KAKEB Başkanı Osman Özçam, Türkiye'de depremle yaşama bilincinin yerleşmediğini belirterek Türkiye’nin büyük fay hatları üzerine kurulmuş bir ülke olduğuna dikkat çekti. Bölgemizde her an büyük bir deprem olabileceğini belirten Özçam, depremle ilgili bilinçlenmek isteyen vatandaşları derneklerine davet etti. Özçam’ın ardından konuşan Belediye Meclis Üyesi Tünk ise, 17 Ağustos 1999 tarihinde Marmara Bölgesi’nde gerçekleşen depremde yaşamlarını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, Kuşadası Belediyesi olarak depremle ilgili her türlü bilinçlendirme çalışmasına ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti.
17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenler Kuşadası’nda anıldı.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Arama Kurtarma Ekibi Derneği (KAKEB) tarafından 17 Ağustos 1999'da Marmara Bölgesi’nde meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşları anma ve olası depremlerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Tünk’ün de katıldığı toplantıda depremden çok bilinçsizliğin öldürdüğüne dikkat çekildi.

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen toplantıda konuşan KAKEB Başkanı Osman Özçam, Türkiye'de depremle yaşama bilincinin yerleşmediğini belirterek Türkiye’nin büyük fay hatları üzerine kurulmuş bir ülke olduğuna dikkat çekti. Bölgemizde her an büyük bir deprem olabileceğini belirten Özçam, depremle ilgili bilinçlenmek isteyen vatandaşları derneklerine davet etti.

Özçam’ın ardından konuşan Belediye Meclis Üyesi Tünk ise, 17 Ağustos 1999 tarihinde Marmara Bölgesi’nde gerçekleşen depremde yaşamlarını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, Kuşadası Belediyesi olarak depremle ilgili her türlü bilinçlendirme çalışmasına ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.