Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Depremde 2 mahallede 16 ev yıkıldı

ASAYİŞ 20.03.2019 - 12:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3776+ kez okundu.
 

Depremde 2 mahallede 16 ev yıkıldı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen depremde, ilk belirlemelere göre 2 mahallede toplam 16 ev yıkıldı, çok sayıda evde hasar ve 3 yaralı var.

DENİZLİ – İHA’nın bildirdiğine göre, 5.5 şiddetinde depremin yaşandığı Denizli'nin Uçarı Mahallesi Muhtarı Serkan Aydın, 120 hanelik köyde 15 evin yıkıldığını, 3 kişinin de yaralandığını söyledi. 5.5. şiddetindeki depremin en fazla zarar verdiği mahallelerin başında gelen Uçarı'da vatandaşlar evlere girmemeleri hususunda anonslarla uyarılıyor. Hasar tespit çalışmalarının devam ettiği 120 hanelik mahallede 15 ev yıkılırken, 20'den fazla ev de zarar gördü. 3 kişinin yaralandığını belirten Mahalle Muhtarı Serkan Aydın, "Yaralılardan biri evin içindeymiş, diğer ikisi de dışarıya kaçarken her ikisinin de başına kiremit düşmüş, durumları ağır değil tedavileri hastanede yapılıyor. Ahırlarımızın duvarları yıkıldı. Ekipleri bekliyoruz" diye konuştu. Apa Köyü Muhtarı: Depremde bir ev yıkıldı, çok sayıda evde de hasar var 5.5 şiddetinde depremin yaşandığı Denizli'nin Apa Mahallesi Muhtarı Feridun Arman, 200 hanelik köyde bir evin yıkıldığını, çok sayıda binanın da hasarlı olduğunu söyledi. 5.5. şiddetindeki depremin en fazla zarar verdiği mahallelerin başında gelen Apa’da vatandaşlar evlere girmemeleri hususunda anonslarla uyarılıyor. Zarar tespit çalışmalarının devam ettiği 200 hanelik köyde, 1 ev deprem sırasında tamamen yıkılırken, çok sayıda evde zarar gördü. Mahalle Muhtarı Feridun Arman, deprem sırasında bir ahırın da çöktüğünü, içeride bulunan 4 adet büyükbaş hayvanın kurtarıldığını söyledi.
Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen depremde, ilk belirlemelere göre 2 mahallede toplam 16 ev yıkıldı, çok sayıda evde hasar ve 3 yaralı var.

DENİZLİ – İHA’nın bildirdiğine göre, 5.5 şiddetinde depremin yaşandığı Denizli'nin Uçarı Mahallesi Muhtarı Serkan Aydın, 120 hanelik köyde 15 evin yıkıldığını, 3 kişinin de yaralandığını söyledi.

5.5. şiddetindeki depremin en fazla zarar verdiği mahallelerin başında gelen Uçarı'da vatandaşlar evlere girmemeleri hususunda anonslarla uyarılıyor. Hasar tespit çalışmalarının devam ettiği 120 hanelik mahallede 15 ev yıkılırken, 20'den fazla ev de zarar gördü.

3 kişinin yaralandığını belirten Mahalle Muhtarı Serkan Aydın, "Yaralılardan biri evin içindeymiş, diğer ikisi de dışarıya kaçarken her ikisinin de başına kiremit düşmüş, durumları ağır değil tedavileri hastanede yapılıyor. Ahırlarımızın duvarları yıkıldı. Ekipleri bekliyoruz" diye konuştu.

Apa Köyü Muhtarı: Depremde bir ev yıkıldı, çok sayıda evde de hasar var

5.5 şiddetinde depremin yaşandığı Denizli'nin Apa Mahallesi Muhtarı Feridun Arman, 200 hanelik köyde bir evin yıkıldığını, çok sayıda binanın da hasarlı olduğunu söyledi.

5.5. şiddetindeki depremin en fazla zarar verdiği mahallelerin başında gelen Apa’da vatandaşlar evlere girmemeleri hususunda anonslarla uyarılıyor. Zarar tespit çalışmalarının devam ettiği 200 hanelik köyde, 1 ev deprem sırasında tamamen yıkılırken, çok sayıda evde zarar gördü. Mahalle Muhtarı Feridun Arman, deprem sırasında bir ahırın da çöktüğünü, içeride bulunan 4 adet büyükbaş hayvanın kurtarıldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.