Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Deprem nedeniyle Karacasu’da okullar tatil edildi

EĞİTİM 20.03.2019 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3490+ kez okundu.
 

Deprem nedeniyle Karacasu’da okullar tatil edildi

Denizli’de meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, Aydın’ın Karacasu İlçesi’nde okullar 1 günlüğüne tatil edildi.

AYDIN - Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem, Aydın’ı bölgeye en yakın iki ilçesi olan Karacasu ve Buharkent’te de şiddetli hissedildi. Depreme derste yakalanan öğrenciler tahliye edilirken, Acıpayam ile komşu olan Karacasu’da yaşanan panik nedeniyle ilçede okullar1 günlüğüne tatil edildi. Vali Yavuz Selim Köşger, yaptığı açıklamada, “Acıpayam merkezli 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. O sebeple Karacasu’da biraz daha fazla hissedildi. Öğrenciler sınıflara girmek istemediler. O yüzden kaymakamlıkla okulların tatil edilmesi uygun görüldü” dedi.
Denizli’de meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, Aydın’ın Karacasu İlçesi’nde okullar 1 günlüğüne tatil edildi.

AYDIN - Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem, Aydın’ı bölgeye en yakın iki ilçesi olan Karacasu ve Buharkent’te de şiddetli hissedildi. Depreme derste yakalanan öğrenciler tahliye edilirken, Acıpayam ile komşu olan Karacasu’da yaşanan panik nedeniyle ilçede okullar1 günlüğüne tatil edildi.

Vali Yavuz Selim Köşger, yaptığı açıklamada, “Acıpayam merkezli 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. O sebeple Karacasu’da biraz daha fazla hissedildi. Öğrenciler sınıflara girmek istemediler. O yüzden kaymakamlıkla okulların tatil edilmesi uygun görüldü” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.