Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Deprem gece salladı

GENEL 14.04.2019 - 12:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3085+ kez okundu.
 

Deprem gece salladı

Aydın’da 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AYDIN  – Aydın’ın Söke İlçesi’nde, 3.8 büyüklüğünde orta şiddette bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 01.24 sıralarında merkez üssü Aydın’ın Söke İlçesi’ne bağlı Bağarası -Karaattlı Mahallesi olan 3.8 büyüklüğünde, orta şiddette bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 6,99 kilometre altında olduğu belirtildi. Merkez üssü Söke’nin yanı sıra Kuşadası, Didim ve Aydın’ın diğer ilçelerinde de hissedilen depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.
Aydın’da 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AYDIN  – Aydın’ın Söke İlçesi’nde, 3.8 büyüklüğünde orta şiddette bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 01.24 sıralarında merkez üssü Aydın’ın Söke İlçesi’ne bağlı Bağarası -Karaattlı Mahallesi olan 3.8 büyüklüğünde, orta şiddette bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 6,99 kilometre altında olduğu belirtildi.

Merkez üssü Söke’nin yanı sıra Kuşadası, Didim ve Aydın’ın diğer ilçelerinde de hissedilen depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.