Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Deprem Baba, Gala’nın kapağında!

GENEL 16.06.2017 - 16:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3877+ kez okundu.
 

Deprem Baba, Gala’nın kapağında!

Ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Gala’ya kapak oldu.

AYDIN- Aydın'da iş ve cemiyet hayatının popüler dergisi Gala'nın yeni sayısında Türkiye'nin önde gelen Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan kapak oldu. Gala Dergisi’ne kapak olan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul Ortaköy’de yapılan röportaj çekimlerinde Ercan’ın Aydın’dan çıkış hikâyesi, kariyer hayatı, olası bir İstanbul ve Aydın depreminden, kentsel dönüşüme kadar pek çok konu konuşuldu. Nazilli’nin en çok yemeklerini özlüyor Gala Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin’in sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan aynı zamanda bir gurme olduğunu da belirtti. Nazilli deyince aklına ot yemekleri ve özellikle sarmaşık yemeği geldiğini söyleyen Ercan, sarmaşık otunu Türkiye’ye tanıttığını belirtti. Aydınlı olmanın gururunu yaşıyorum Ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Aydınlı olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Eğer üniversiteden bir öğrencim, Aydınlı ise maalesef onu ayrı tutarım. Not olarak ayırmam ama hemşericilik yaparım’’ diyor. Bugüne kadar kariyerine 17 kitap ve yüzlerce bilimsel yayın sığdırmış Ünlü Profesör, gençlerin deprem ve doğal afetlere pek ilgi duymadığını bertti. Ercan, depremlerle 45 yaşın üstündeki insanların daha ilgili olduğunu ve kendisini daha çok tanıdığını söyledi. Hayatına 17 kitap, 16 ders notu, 420 bilimsel yayını ve Türkiye sorunlarına yönelik 905 araştırma tasarımı yerleştiren Aydınlı bilim insanı Ahmet Ercan ile yaptığımız keyifli söyleşi Gala’nın yeni sayısında sakın kaçırmayın.
Ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Gala’ya kapak oldu.

AYDIN- Aydın'da iş ve cemiyet hayatının popüler dergisi Gala'nın yeni sayısında Türkiye'nin önde gelen Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan kapak oldu.

Gala Dergisi’ne kapak olan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul Ortaköy’de yapılan röportaj çekimlerinde Ercan’ın Aydın’dan çıkış hikâyesi, kariyer hayatı, olası bir İstanbul ve Aydın depreminden, kentsel dönüşüme kadar pek çok konu konuşuldu.

Nazilli’nin en çok yemeklerini özlüyor

Gala Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin’in sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan aynı zamanda bir gurme olduğunu da belirtti. Nazilli deyince aklına ot yemekleri ve özellikle sarmaşık yemeği geldiğini söyleyen Ercan, sarmaşık otunu Türkiye’ye tanıttığını belirtti.

Aydınlı olmanın gururunu yaşıyorum

Ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Aydınlı olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Eğer üniversiteden bir öğrencim, Aydınlı ise maalesef onu ayrı tutarım. Not olarak ayırmam ama hemşericilik yaparım’’ diyor.

Bugüne kadar kariyerine 17 kitap ve yüzlerce bilimsel yayın sığdırmış

Ünlü Profesör, gençlerin deprem ve doğal afetlere pek ilgi duymadığını bertti. Ercan, depremlerle 45 yaşın üstündeki insanların daha ilgili olduğunu ve kendisini daha çok tanıdığını söyledi.

Hayatına 17 kitap, 16 ders notu, 420 bilimsel yayını ve Türkiye sorunlarına yönelik 905 araştırma tasarımı yerleştiren Aydınlı bilim insanı Ahmet Ercan ile yaptığımız keyifli söyleşi Gala’nın yeni sayısında sakın kaçırmayın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.