Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Deprem Aydın’ı da salladı

GENEL 12.06.2017 - 16:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2768+ kez okundu.
 

Deprem Aydın’ı da salladı

Ege Denizi’nde meydana gelen 6.3 şiddetindeki deprem Aydın ve ilçelerinde de hissedildi.

AYDIN - Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre saat 15.28 sıralarında merkez üssü Ege Denizi olan 6.3 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldi.  Yerin 20.7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Aydın ve ilçelerinde de hissedildi. Aydın'da kısa süreli paniğe neden olan depremde ilk belirlemelere göre hasar ve can kaybının olmadığı bildirildi.
Ege Denizi’nde meydana gelen 6.3 şiddetindeki deprem Aydın ve ilçelerinde de hissedildi.

AYDIN - Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre saat 15.28 sıralarında merkez üssü Ege Denizi olan 6.3 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldi.  Yerin 20.7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Aydın ve ilçelerinde de hissedildi.

Aydın'da kısa süreli paniğe neden olan depremde ilk belirlemelere göre hasar ve can kaybının olmadığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.