Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Depo yangınında hasar büyük

ASAYİŞ 13.10.2019 - 14:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1553+ kez okundu.
 

Depo yangınında hasar büyük

Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki bir depoda meydana gelen yangında bir traktör ve motosiklet kullanılmaz hale geldi.

AYDIN  - Yangın Ovaeymir Mahallesi 9 Sokak’ta saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İçerisinde tarım makinelerinin bulunduğu bir depoda, yangın çıktı. Elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Depoda bulunan mazot tankerinin de alev aldığı yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonunda söndürüldü. Yangında depoda bulunan bir traktör ile motosiklet kullanılmaz hale geldi. Yangın sonrası olay yeri ekipleri yangının bulunduğu alanda inceleme yaptı. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.        
Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki bir depoda meydana gelen yangında bir traktör ve motosiklet kullanılmaz hale geldi.

AYDIN  - Yangın Ovaeymir Mahallesi 9 Sokak’ta saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İçerisinde tarım makinelerinin bulunduğu bir depoda, yangın çıktı. Elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Depoda bulunan mazot tankerinin de alev aldığı yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonunda söndürüldü. Yangında depoda bulunan bir traktör ile motosiklet kullanılmaz hale geldi. Yangın sonrası olay yeri ekipleri yangının bulunduğu alanda inceleme yaptı.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.