Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Depboylu’nun haftasonu dolu dolu geçti

SİYASET 20.03.2017 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3454+ kez okundu.
 

Depboylu’nun haftasonu dolu dolu geçti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun hafta sonunda Aydın’da bir dizi ziyaretlerde bulunduğu, konferanslara katıldığı bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Depboylu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yıldönümü münasebetiyle Nazilli Kaymakamlığı tarafından organize edilen programda şehit yakınları, gazilerimiz ve yakınları ile bir araya geldi. Umurlu Ülkü Ocağı tarafından organize edilen, sanatçılar Ahmet Abalı ve Ali Kınık'ın sahne aldığı konseri vatandaşlarla ile beraber izleyen Depboylu, BengüTürk TV'de canlı yayınlanan Söz Müzik Ahmet Şafak Programının Nazilli ziyaretinde Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın konuk olduğu programa katıldı. Milletvekili Depboylu, Germencik Belediyesi tarafından organize edilen Ortaklar Deve Güreşleri'nde MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Ümmet Akın'ın misafiri oldu. Depboylu, Türk Eğitim-Sen Nazilli Şubesi ve Turkuaz Kadın Derneği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programa MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Türk Eğitim-Sen Aydın il Başkanı Rıdvan Naci Devli, MHP Nazilli ilçe Başkanı Adnan Dönmez ile il ve ilçe yöneticileri ile birlikte katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun hafta sonunda Aydın’da bir dizi ziyaretlerde bulunduğu, konferanslara katıldığı bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Depboylu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yıldönümü münasebetiyle Nazilli Kaymakamlığı tarafından organize edilen programda şehit yakınları, gazilerimiz ve yakınları ile bir araya geldi. Umurlu Ülkü Ocağı tarafından organize edilen, sanatçılar Ahmet Abalı ve Ali Kınık'ın sahne aldığı konseri vatandaşlarla ile beraber izleyen Depboylu, BengüTürk TV'de canlı yayınlanan Söz Müzik Ahmet Şafak Programının Nazilli ziyaretinde Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın konuk olduğu programa katıldı.

Milletvekili Depboylu, Germencik Belediyesi tarafından organize edilen Ortaklar Deve Güreşleri'nde MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Ümmet Akın'ın misafiri oldu.

Depboylu, Türk Eğitim-Sen Nazilli Şubesi ve Turkuaz Kadın Derneği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programa MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Türk Eğitim-Sen Aydın il Başkanı Rıdvan Naci Devli, MHP Nazilli ilçe Başkanı Adnan Dönmez ile il ve ilçe yöneticileri ile birlikte katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.