Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Depboylu, etkinliklere katıldı

SİYASET 13.07.2017 - 17:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3571+ kez okundu.
 

Depboylu, etkinliklere katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun, Aydın’da çeşitli etkinliklerde bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Valiliği tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Birlik Günü anma programına, MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, Efeler İlçe Başkanı Tamer Şengezen ve yöneticiler ile birlikte katılan Milletvekili Depboylu, daha sonra 15 Temmuz Fotoğraf ve Gazete Manşetleri Sergisi’nin açılışına katıldı. Depboylu, Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret ettikten sonra yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun, Aydın’da çeşitli etkinliklerde bulunduğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın Valiliği tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Birlik Günü anma programına, MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, Efeler İlçe Başkanı Tamer Şengezen ve yöneticiler ile birlikte katılan Milletvekili Depboylu, daha sonra 15 Temmuz Fotoğraf ve Gazete Manşetleri Sergisi’nin açılışına katıldı.

Depboylu, Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret ettikten sonra yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.