Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Denizli’nin tarihine ışık tutacak

GENEL 26.09.2017 - 10:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4110+ kez okundu.
 

Denizli’nin tarihine ışık tutacak

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tanju’nun yazdığı kitap Denizli ili tarihine ışık tutacak.

AYDIN-ADÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi, Osmanlı Müesseseleri ve Medeniyeti Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tanju Demir’in "Kadı Sicillerine Göre Denizli" başlıklı kitabı 10 Eylül 2017 tarihinde yayımlandı. Osmanlı Devleti’nin en buhranlı dönemi olan 1800’lü yıllarda Denizli tarihine ilişkin araştırmaların eksikliği göz önünde bulundurularak yayımlanan Kitapta, Şer’iye sicillerinden yola çıkılarak Denizli tarihine ışık tutuldu. Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Tanju Demir, kitabı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Rahmetli hocam Prof. Dr. Serap Yılmaz'ın aziz hatırasına ithafen tam da O'nun vefatının yıldönümünde çıkan bu kitap benim için manevi değeri en yüksek eser olarak kalacak” dedi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tanju’nun yazdığı kitap Denizli ili tarihine ışık tutacak.

AYDIN-ADÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi, Osmanlı Müesseseleri ve Medeniyeti Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tanju Demir’in "Kadı Sicillerine Göre Denizli" başlıklı kitabı 10 Eylül 2017 tarihinde yayımlandı.

Osmanlı Devleti’nin en buhranlı dönemi olan 1800’lü yıllarda Denizli tarihine ilişkin araştırmaların eksikliği göz önünde bulundurularak yayımlanan Kitapta, Şer’iye sicillerinden yola çıkılarak Denizli tarihine ışık tutuldu.

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Tanju Demir, kitabı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Rahmetli hocam Prof. Dr. Serap Yılmaz'ın aziz hatırasına ithafen tam da O'nun vefatının yıldönümünde çıkan bu kitap benim için manevi değeri en yüksek eser olarak kalacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.