Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Denizde kadın cesedi bulundu

ASAYİŞ 04.11.2018 - 12:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3199+ kez okundu.
 

Denizde kadın cesedi bulundu

Didim’de denizde kadın cesedi bulundu

AYDIN- Aydın'ın Didim ilçesinde denizde bir kadın cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, Çamlık Mahallesi 2,5 Koy olarak bilinen halk plajı açıklarında, denizde bir kadın cesedi bulundu. Cesedi görenler durumu polise bildirdi. Kadının cansız bedeni sahil güvenlik ekiplerince alınarak kıyıya çıkartıldı. Savcılık incelemesinin ardından kadının cansız bedeni Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcılık olayla ilgili olarak otopsi isterken, üzerinden kimlik çıkmayan kadının cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.
Didim’de denizde kadın cesedi bulundu

AYDIN- Aydın'ın Didim ilçesinde denizde bir kadın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Çamlık Mahallesi 2,5 Koy olarak bilinen halk plajı açıklarında, denizde bir kadın cesedi bulundu. Cesedi görenler durumu polise bildirdi. Kadının cansız bedeni sahil güvenlik ekiplerince alınarak kıyıya çıkartıldı. Savcılık incelemesinin ardından kadının cansız bedeni Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcılık olayla ilgili olarak otopsi isterken, üzerinden kimlik çıkmayan kadının cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.