Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Denizde çıplak bulunan cesedin kimliği belirlendi

ASAYİŞ 25.02.2017 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3088+ kez okundu.
 

Denizde çıplak bulunan cesedin kimliği belirlendi

Aydın’ın Didim ilçesinin Altınkum sahilinde çıplak bir erkek cesedi bulundu.

AYDIN- Denizden çıkarılan cesedin Irak uyruklu bir vatandaşa ait olduğu belirlenirken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Gece saatlerinde çevrede gezinti yapan vatandaşların denizde cesede benzer bir şey görüp durumu ihbar etmeleri üzerine çıkan olayda, polis ve sahil güvenlik ekipleri cesedi çıkarıp olay yerinde inceleme yaptı. Iraklı olduğu ve bir süredir Didim’de yaşadığı öğrenilen 30 yaşlarındaki erkek şahsın cesedi otopsiye alındı. Polis cesedin üzerinde kıyafet bulunmaması nedeniyle çevrede araştırma yaparken cesedin çeşitli yerlerinde darp izine benzer morlukların bulunduğu öğrenildi.
Aydın’ın Didim ilçesinin Altınkum sahilinde çıplak bir erkek cesedi bulundu.

AYDIN- Denizden çıkarılan cesedin Irak uyruklu bir vatandaşa ait olduğu belirlenirken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gece saatlerinde çevrede gezinti yapan vatandaşların denizde cesede benzer bir şey görüp durumu ihbar etmeleri üzerine çıkan olayda, polis ve sahil güvenlik ekipleri cesedi çıkarıp olay yerinde inceleme yaptı. Iraklı olduğu ve bir süredir Didim’de yaşadığı öğrenilen 30 yaşlarındaki erkek şahsın cesedi otopsiye alındı. Polis cesedin üzerinde kıyafet bulunmaması nedeniyle çevrede araştırma yaparken cesedin çeşitli yerlerinde darp izine benzer morlukların bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.