Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Deniz Yıldızları miniklerinin gösterisi beğeni topladı

ÇOCUK 26.04.2019 - 12:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 59573+ kez okundu.
 

Deniz Yıldızları miniklerinin gösterisi beğeni topladı

Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı görülmeye değer bir gösteriyle velilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

AYDIN- Bu akşam Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde, Didim Belediyesi bünyesinde bulunan Deniz Yıldızları Gündüz Bakım Evi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği gerçekleştirildi. Velilerin yoğun katılımıyla dolan salona, Didim Belediyesi meclis üyeleri ve basın mensupları da katılım gösterdi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Masal Sınıfı miniklerinin Silifke Yöresi halk oyunu, Balık Sınıfı Karadeniz Yöresi, Değirmen Sınıfının Efe Oyunları, Masal Sınıfı'nın 'Selam Arkadaşlar' Dans Çalışması, Yelken Sınıfı'nın Kafkas Oyunu, Balıklar Sınıfı 'Yollarda Bulurum Seni' dans oyunu, Değirmen Sınıfı'nın 'Türkiye', iki dilde eğitim veren Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Gündüz Bakım Evi miniklerinin renkli gösterileriyle izleyenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleriyle eğitim gören kreş öğrencileri, yabancı ülkelere ait oyunlar da oynadı. Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Gündüz Bakım Evi öğretmenleri, aydınlık bir gelecek için çalıştıklarını, öğrencilerin ülkesini seven ve Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerleyen genç nesiller olacaklarını söylediler.
Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı görülmeye değer bir gösteriyle velilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

AYDIN- Bu akşam Didim Ticaret Odası Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde, Didim Belediyesi bünyesinde bulunan Deniz Yıldızları Gündüz Bakım Evi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği gerçekleştirildi. Velilerin yoğun katılımıyla dolan salona, Didim Belediyesi meclis üyeleri ve basın mensupları da katılım gösterdi.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Masal Sınıfı miniklerinin Silifke Yöresi halk oyunu, Balık Sınıfı Karadeniz Yöresi, Değirmen Sınıfının Efe Oyunları, Masal Sınıfı'nın 'Selam Arkadaşlar' Dans Çalışması, Yelken Sınıfı'nın Kafkas Oyunu, Balıklar Sınıfı 'Yollarda Bulurum Seni' dans oyunu, Değirmen Sınıfı'nın 'Türkiye', iki dilde eğitim veren Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Gündüz Bakım Evi miniklerinin renkli gösterileriyle izleyenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleriyle eğitim gören kreş öğrencileri, yabancı ülkelere ait oyunlar da oynadı. Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Gündüz Bakım Evi öğretmenleri, aydınlık bir gelecek için çalıştıklarını, öğrencilerin ülkesini seven ve Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerleyen genç nesiller olacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.