Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Deniz sezonu başladı

RESMİ İLAN 02.05.2015 - 15:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3114+ kez okundu.
 

Deniz sezonu başladı

Didim’de havaların ısınmasıyla birlikte ilçede yerleşik olarak yaşayan yabancılar ile turistler Altınkum plajında denize girdi.

Didim’de havaların ısınmasıyla birlikte İlçede yerleşik olarak yaşayan ve yaz aylarında tatil amaçlı Didim’ e gelen yabancılar, yerli ve yabancı turistler güneşli havayı görünce soluğu Altınkum sahilinde aldı. Güzel ve güneşli havada bazı tatilciler Yalı Caddesinde gezerek havanın tadını çıkarırken bazıları da plajda güneşlenip denize girdi. BELEDİYE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Öte yandan ise Didim Belediye ekipleri ise Cadde üzerinde bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yalı Caddesi üzerinde yapılan tadilat çalışması sonucu kırılan zemin taşları yenileriyle değiştirilerek tamir edilirken, oturma bankları ise boyanıyor. Diğer yandan Aydın büyükşehir Belediyesince çiçeklendirme çalışmalarının tamamlandığı görülürken, bazı işletmeler ise modern görünümleriyle hizmet vermeye başladıkları bazılarının ise çalışmalarında son safhaya geldi.
Didim’de havaların ısınmasıyla birlikte ilçede yerleşik olarak yaşayan yabancılar ile turistler Altınkum plajında denize girdi.

Didim’de havaların ısınmasıyla birlikte İlçede yerleşik olarak yaşayan ve yaz aylarında tatil amaçlı Didim’ e gelen yabancılar, yerli ve yabancı turistler güneşli havayı görünce soluğu Altınkum sahilinde aldı. Güzel ve güneşli havada bazı tatilciler Yalı Caddesinde gezerek havanın tadını çıkarırken bazıları da plajda güneşlenip denize girdi.

BELEDİYE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan ise Didim Belediye ekipleri ise Cadde üzerinde bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yalı Caddesi üzerinde yapılan tadilat çalışması sonucu kırılan zemin taşları yenileriyle değiştirilerek tamir edilirken, oturma bankları ise boyanıyor. Diğer yandan Aydın büyükşehir Belediyesince çiçeklendirme çalışmalarının tamamlandığı görülürken, bazı işletmeler ise modern görünümleriyle hizmet vermeye başladıkları bazılarının ise çalışmalarında son safhaya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.