Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Denetimlerde yakalandı

ASAYİŞ 10.07.2018 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2796+ kez okundu.
 

Denetimlerde yakalandı

3 ayrı suçtan arandığı ortaya çıkan şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

AYDIN– Aydın’ın Didim ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı denetimler sırasında yakalanan ve 3 ayrı suçtan araması olduğu ortaya çıkan zanlı tutuklandı. Emniyet’ten edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde şüphe üzerine GBT sorgusu yapılan E.Y’nin, “Vergi Usul Kanununa Muhalefet”, “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Eşya Hakkında Hırsızlık” suçlarından aranması olduğu ortaya çıktı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen E.Y., tutuklanarak Söke Kapalı Cezaevine konuldu.
3 ayrı suçtan arandığı ortaya çıkan şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

AYDIN– Aydın’ın Didim ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı denetimler sırasında yakalanan ve 3 ayrı suçtan araması olduğu ortaya çıkan zanlı tutuklandı.

Emniyet’ten edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde şüphe üzerine GBT sorgusu yapılan E.Y’nin, “Vergi Usul Kanununa Muhalefet”, “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” ile “Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Eşya Hakkında Hırsızlık” suçlarından aranması olduğu ortaya çıktı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen E.Y., tutuklanarak Söke Kapalı Cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.