Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Demokrasi Yürüyüşü gerçekleşti

GÜNCEL 13.07.2019 - 13:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2914+ kez okundu.
 

Demokrasi Yürüyüşü gerçekleşti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Demokrasi Yürüyüşü’nün gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Merhum Başbakan Adnan Menderes'in baba ocağı Çakırbeyli'ye düzenlenen 'Demokrasi Yürüyüşü’ne ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Prof. Dr. Ali Akyol, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Öğretim Üyeleri, Aydın Sivil Toplum Platformu (ASTO) üyeleri ve öğrenci toplulukları katıldı. Omuz Omuza Mücadelemize Devam Edeceğiz Ziraat Fakültesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attığını kaydeden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, katılımcılara teşekkür ederek, "15 Temmuz 2016 tarihinde alçakça bir darbe girişiminde bulunan vatan hainlerine karşı milletimiz kurtuluş mücadelesi vererek millet iradesi ortaya koymuştur. Biz de burada Adnan Menderes Üniversitesi olarak sorumluluğumuzun bilinciyle bir aradayız.  Rabbim bize bir daha böyle kara bir gün göstermesin. FETÖ terör örgütünü de burada en üst düzeyde kınıyorum. Üniversitemizde de FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerinden hiçbirinin barındırılmayacağını buradan herkesin de bilmesini özellikle istirham ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz" sözlerinin ardından vatandaş ve eğitimci olarak, vatanını ve milletini gönülden seven, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmenin önemini vurguladı. Bu Ülkeyi Savunmada Gösterilen Kahramanlığın Onurunu Yaşamaktayız Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu da, “15 Temmuz 2016‘nın gecesinde, ülkemizi, milletimizi, Cumhuriyetimizi ve bu ülkenin aydınlık geleceğini ortadan kaldırmaya çalışan FETÖ’cü vatan hainleri, silahlarını millete doğrultarak, kanlı bir darbe girişiminde bulundu. Bu gece, ülkemiz tarihinin en karanlık, en acılı günlerinden biri olmuştur. Ancak, yüce Türk Milleti’nin cesareti, kararlı dik duruşuyla, sokakları ve meydanları doldurarak, tankların önüne yatarak, bu kanlı darbe girişimini önlemiştir” dedi. Boydere Mevkii’nden başlayan yürüyüş, ellerinde Türk Bayrakları taşıyan kalabalığın 5 kilometrelik yürüyüş sonrası Çakırbeyli Köy Meydanı’ndaki Demokrasi Çınarı altında sona erdi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlediği ‘Demokrasi Yürüyüşü’nün gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Merhum Başbakan Adnan Menderes'in baba ocağı Çakırbeyli'ye düzenlenen 'Demokrasi Yürüyüşü’ne ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Prof. Dr. Ali Akyol, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Öğretim Üyeleri, Aydın Sivil Toplum Platformu (ASTO) üyeleri ve öğrenci toplulukları katıldı.

Omuz Omuza Mücadelemize Devam Edeceğiz

Ziraat Fakültesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attığını kaydeden Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, katılımcılara teşekkür ederek, "15 Temmuz 2016 tarihinde alçakça bir darbe girişiminde bulunan vatan hainlerine karşı milletimiz kurtuluş mücadelesi vererek millet iradesi ortaya koymuştur. Biz de burada Adnan Menderes Üniversitesi olarak sorumluluğumuzun bilinciyle bir aradayız.  Rabbim bize bir daha böyle kara bir gün göstermesin. FETÖ terör örgütünü de burada en üst düzeyde kınıyorum. Üniversitemizde de FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerinden hiçbirinin barındırılmayacağını buradan herkesin de bilmesini özellikle istirham ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz" sözlerinin ardından vatandaş ve eğitimci olarak, vatanını ve milletini gönülden seven, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmenin önemini vurguladı.

Bu Ülkeyi Savunmada Gösterilen Kahramanlığın Onurunu Yaşamaktayız

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu da, “15 Temmuz 2016‘nın gecesinde, ülkemizi, milletimizi, Cumhuriyetimizi ve bu ülkenin aydınlık geleceğini ortadan kaldırmaya çalışan FETÖ’cü vatan hainleri, silahlarını millete doğrultarak, kanlı bir darbe girişiminde bulundu. Bu gece, ülkemiz tarihinin en karanlık, en acılı günlerinden biri olmuştur. Ancak, yüce Türk Milleti’nin cesareti, kararlı dik duruşuyla, sokakları ve meydanları doldurarak, tankların önüne yatarak, bu kanlı darbe girişimini önlemiştir” dedi.

Boydere Mevkii’nden başlayan yürüyüş, ellerinde Türk Bayrakları taşıyan kalabalığın 5 kilometrelik yürüyüş sonrası Çakırbeyli Köy Meydanı’ndaki Demokrasi Çınarı altında sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.