Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası etkinliklerle kutlandı

GENEL 14.12.2018 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2648+ kez okundu.
 

Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası etkinliklerle kutlandı

Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de 10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre bir hafta süren etkinliklerde, ilk kutlama Aydın Efeler Sosyal Bilimler Lisesi’nde gerçekleştirildi. Aydın Valiliği tarafından organize edilen etkinlikte il çapında düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, sinevizyon gösterisi, sunumlar ve öğrencilerin seslendirdikleri müzik dinletisiyle devam etti. Programa Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyesi Doç Dr. Berfin Kart, Sosyal Bilimler lisesi yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve misafirler katıldı. 12 Aralık Çarşamba günü yapılan ikinci etkinlik Adnan Menderes Üniversitesi ile Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirildi. Gençlik merkezinde Çalıştay şeklinde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksek Okul Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Çiğdem Can, İl İnsan Hakları Kurul üyeleri, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Bakanı Sevil Esin, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Muhtarlar Derneği Aydın Şube Başkanı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, ADÜ Genel Sekreter V.  Mustafa Arslan, öğrenciler ve gençler katıldı. Ayrıca 2017 yılında 10 Aralık Dünya İnsan Hakları etkinliklerinde yapılan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin resimleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilbordlara ve raketlere asıldı.
Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de 10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre bir hafta süren etkinliklerde, ilk kutlama Aydın Efeler Sosyal Bilimler Lisesi’nde gerçekleştirildi. Aydın Valiliği tarafından organize edilen etkinlikte il çapında düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, sinevizyon gösterisi, sunumlar ve öğrencilerin seslendirdikleri müzik dinletisiyle devam etti.

Programa Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyesi Doç Dr. Berfin Kart, Sosyal Bilimler lisesi yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve misafirler katıldı.

12 Aralık Çarşamba günü yapılan ikinci etkinlik Adnan Menderes Üniversitesi ile Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirildi. Gençlik merkezinde Çalıştay şeklinde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksek Okul Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Çiğdem Can, İl İnsan Hakları Kurul üyeleri, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Bakanı Sevil Esin, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Muhtarlar Derneği Aydın Şube Başkanı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, ADÜ Genel Sekreter V.  Mustafa Arslan, öğrenciler ve gençler katıldı.

Ayrıca 2017 yılında 10 Aralık Dünya İnsan Hakları etkinliklerinde yapılan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin resimleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilbordlara ve raketlere asıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.