Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Demirtaş'tan; Olağanüstü Çağrı!

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 21.07.2015 - 14:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4109+ kez okundu.
 

Demirtaş'tan; Olağanüstü Çağrı!

HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş Suruç saldırısı ile ilgili düzenlediği basın toplantısında meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı.

Demirtaş, "Parlemeto olup bitenlere sessiz kalamaz, 80 milletvekili ile imzaya vermeye hazırız." dedi. İşte Demirtaş'ın konuşmasından satır başlıkları... Samsunlu, Edirneli, Trabzonlu... Devrimci gençlerin oyuncakları sınırdan geçemedi. Ama taşıdıkları mesaj yerine ulaştı. Ülkemiz 32 yiğit gencini, devrimcisini kaybetti. Yüreği yananların, üzüntü duyanların başı sağ olsun. Anladık ki barış isteyenler, çoğunluktayız. Ölüm isteyenlerden fazlayız. Türkiye'nin her yerinden dayanışma mesajları mutlu etti. Maalesef katliam için elinize sağlık diyenler, bu katliama sevinenler de oldu. İnsanlıktan nasibini almamışlardır onlar. Her biri yiğit birer devrimci, bu ülkenin kahraman evladı. DİĞER PARTİLERE DE ÇAĞRI 80 milletvekilimize ek olarak 30 milletvekili daha imza verirse parlamentoyu olağanüstü toplantıya çağırabiliriz, milletvekillerini destek vermeye çağırıyoruz. Tecavüzcü va barbar IŞİD'e karşı tedbirlerimizi almak zorundayız. Dikkatli ve tedbir olmalıyız. Biz halkımıza karşı sorumlu bir partiyiz.  Bunu da halkı silahlanmaya çağıyor diye algılamayın IŞİD gelsin bizi öldürsün mü istiyorsunuz. IŞİD'E KARŞI İSTANBUL'DA BÜYÜK YÜRÜYÜŞ YAPILACAK Demirtaş, "İstanbul'da hafta sonu IŞİD'e karşı yapılacak yürüyüşe özgürlüğe barışa inana herkesi davet ediyoruz" dedi.
HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş Suruç saldırısı ile ilgili düzenlediği basın toplantısında meclisi olağanüstü toplantıya çağırdı.

Demirtaş, "Parlemeto olup bitenlere sessiz kalamaz, 80 milletvekili ile imzaya vermeye hazırız." dedi. İşte Demirtaş'ın konuşmasından satır başlıkları... Samsunlu, Edirneli, Trabzonlu... Devrimci gençlerin oyuncakları sınırdan geçemedi. Ama taşıdıkları mesaj yerine ulaştı. Ülkemiz 32 yiğit gencini, devrimcisini kaybetti. Yüreği yananların, üzüntü duyanların başı sağ olsun. Anladık ki barış isteyenler, çoğunluktayız. Ölüm isteyenlerden fazlayız. Türkiye'nin her yerinden dayanışma mesajları mutlu etti. Maalesef katliam için elinize sağlık diyenler, bu katliama sevinenler de oldu. İnsanlıktan nasibini almamışlardır onlar. Her biri yiğit birer devrimci, bu ülkenin kahraman evladı.

DİĞER PARTİLERE DE ÇAĞRI

80 milletvekilimize ek olarak 30 milletvekili daha imza verirse parlamentoyu olağanüstü toplantıya çağırabiliriz, milletvekillerini destek vermeye çağırıyoruz. Tecavüzcü va barbar IŞİD'e karşı tedbirlerimizi almak zorundayız. Dikkatli ve tedbir olmalıyız. Biz halkımıza karşı sorumlu bir partiyiz.  Bunu da halkı silahlanmaya çağıyor diye algılamayın IŞİD gelsin bizi öldürsün mü istiyorsunuz.

IŞİD'E KARŞI İSTANBUL'DA BÜYÜK YÜRÜYÜŞ YAPILACAK

Demirtaş, "İstanbul'da hafta sonu IŞİD'e karşı yapılacak yürüyüşe özgürlüğe barışa inana herkesi davet ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.