Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Demirel anılıyor

SİYASET 17.06.2018 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3677+ kez okundu.
 

Demirel anılıyor

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ebediyete intikalinin 3. Yıldönümünde bugün devlet töreniyle anılacak.

AYDIN- Aynı zamanda Merhum Demirel’in Cumhurbaşkanı seçilişinin 25. yılı nedeni ile Demirel Vakfı tarafından tertiplenen ve dava arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşecek olan anma toplantısı ve yemeği de düzenleneceği bildirildi. Aylin Cesur’un verdiği bilgiye göre, Merhum Cumhurbaşkanı Demirel için ilk tören saat 13.30’da Isparta İslamköy-Çalcatepe’de başlayacak. Çelenklerin sunulması ve saygı duruşuyla başlayacak olan tören aile yakınlarına taziyelerin sunulmasıyla sürecek, dualar okunacak. Daha sonra öğle yemeğine geçilecek. Saat 15.00’da ise Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel’in Cumhurbaşkanı seçilmesinin 25. Yılı nedeni ile Demirel Vakfı tarafından düzenlenen anma toplantısı gerçekleştirilecek. Merhum Cumhurbaşkanı Demirel’in ebediyete intikali ve Cumhurbaşkanı seçilişinin 25. yılı nedeni ile Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından düzenlenen konser ve program ise yarın saat 11.30’da gerçekleşecek.
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ebediyete intikalinin 3. Yıldönümünde bugün devlet töreniyle anılacak.

AYDIN- Aynı zamanda Merhum Demirel’in Cumhurbaşkanı seçilişinin 25. yılı nedeni ile Demirel Vakfı tarafından tertiplenen ve dava arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşecek olan anma toplantısı ve yemeği de düzenleneceği bildirildi.

Aylin Cesur’un verdiği bilgiye göre, Merhum Cumhurbaşkanı Demirel için ilk tören saat 13.30’da Isparta İslamköy-Çalcatepe’de başlayacak. Çelenklerin sunulması ve saygı duruşuyla başlayacak olan tören aile yakınlarına taziyelerin sunulmasıyla sürecek, dualar okunacak. Daha sonra öğle yemeğine geçilecek.

Saat 15.00’da ise Cumhurbaşkanı Merhum Süleyman Demirel’in Cumhurbaşkanı seçilmesinin 25. Yılı nedeni ile Demirel Vakfı tarafından düzenlenen anma toplantısı gerçekleştirilecek.

Merhum Cumhurbaşkanı Demirel’in ebediyete intikali ve Cumhurbaşkanı seçilişinin 25. yılı nedeni ile Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından düzenlenen konser ve program ise yarın saat 11.30’da gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.