Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Demir, Bülbül'e cevap verdi

SİYASET 15.06.2017 - 13:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4034+ kez okundu.
 

Demir, Bülbül'e cevap verdi

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasından sonra sosyal medya hesabından bir yazı paylaştı.

Şu anda tartışılacak konu parti içi mücadele ve dokunulmazlık ile ilgili tartışmalar değildir. Bunları da zamanı gelince tartışırız. Vatandaşın hukuki güvenliği kalmamış! Mali güvenlik yok.. Can güvenliği yok. Olağanüstü hal ile KHK ile iki dudak arası anti demokratik düzenlemeler yapılıyor. Memlekette hukuk kalmamış! Kavurmacılar, baklavacılar, çiğdemciler ve damatlar dışarda! Yargı siyasallaşmış, yok şunu yapsaydık o olmaz bu olmazdı mıyı tartışacağız! Lütfen büyük resmi görelim! Ve Birlik içinde tepkimizi büyütelim. #CHPSokağaİniyor Siyaset bilimci ve CHP Milletvekili Aday Adayı Yazarımız Erdal Demir, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül'e kendi sosyal medya hesabından cevap verdi. Yazarımız Erdal Demir'in cevabı partililer tarafından büyük ilgi gördü. CHP'de YDK bu dönem görev yapan siyasetten arkadaşım Avukat Süleyman Bülbül; şimdi parti içi meseleleri tartışacak dönem değil diyor ve devam ediyor;" Büyük resmi kimse görmüyor!" Aslında yanıldığı şu; CHP'de taban ve örgüt büyük resmi her zaman gördü. Büyük resmi görmeyenler CHP'nin genel merkezinde kazanı kaldıranlardı. Şimdi şablon konuşma bu tabanı tatmin etmez ve susturamazda. Genel merkezde koltuk kapma savaşı, CHP'yi yıpratma yarışı, kolaycı kelle alma sanatı, tabanı ve örgütü biat ettirme hastalığı, bizleri bugünlere getirdi. Allah'tan mangal gibi yüreği olanlar adalet için yarın Maltepe'ye yürütecekler. Bakalım arkaya dizilenlerle, saklananları bir bir pirinç ayıklar gibi ayıklamakta, ilkeli siyasetçilerin işi olsun. Sayın Bülbül hep deriz ya şimdi parti içi meseleleri tartışacak zaman değil diye! Bunu diye diye, politikayı, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, para babalarının eline bıraktık, buda az geldi; örgütü ufaladık ellerinin altına biat etsinler diye teslim ettik. Unutulmasın ki; bugün Güven parkından, Maltepe'ye yürüyecek goca yürekli insanların arkasında, CHP'de o goca resmi görecek örgüt olacak! Bu yürüyüş, aynı zamanda örgütün biat kültürünü süpürüp, fabrika ayarlarına dönecek örgütün yürüyüşü olacak. Bunu da yazsaydın daha yüreklice olurdu sonuç da yazın, Sayın Bülbül!
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasından sonra sosyal medya hesabından bir yazı paylaştı.

Şu anda tartışılacak konu parti içi mücadele ve dokunulmazlık ile ilgili tartışmalar değildir.

Bunları da zamanı gelince tartışırız.

Vatandaşın hukuki güvenliği kalmamış!

Mali güvenlik yok..

Can güvenliği yok.

Olağanüstü hal ile KHK ile iki dudak arası anti demokratik düzenlemeler yapılıyor.

Memlekette hukuk kalmamış!

Kavurmacılar, baklavacılar, çiğdemciler ve damatlar dışarda!

Yargı siyasallaşmış, yok şunu yapsaydık o olmaz bu olmazdı mıyı tartışacağız!

Lütfen büyük resmi görelim!

Ve Birlik içinde tepkimizi büyütelim.

#CHPSokağaİniyor

Siyaset bilimci ve CHP Milletvekili Aday Adayı Yazarımız Erdal Demir, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Bülbül'e kendi sosyal medya hesabından cevap verdi.

Yazarımız Erdal Demir'in cevabı partililer tarafından büyük ilgi gördü.

CHP'de YDK bu dönem görev yapan siyasetten arkadaşım Avukat Süleyman Bülbül; şimdi parti içi meseleleri tartışacak dönem değil diyor ve devam ediyor;" Büyük resmi kimse görmüyor!" Aslında yanıldığı şu; CHP'de taban ve örgüt büyük resmi her zaman gördü. Büyük resmi görmeyenler CHP'nin genel merkezinde kazanı kaldıranlardı. Şimdi şablon konuşma bu tabanı tatmin etmez ve susturamazda. Genel merkezde koltuk kapma savaşı, CHP'yi yıpratma yarışı, kolaycı kelle alma sanatı, tabanı ve örgütü biat ettirme hastalığı, bizleri bugünlere getirdi. Allah'tan mangal gibi yüreği olanlar adalet için yarın Maltepe'ye yürütecekler. Bakalım arkaya dizilenlerle, saklananları bir bir pirinç ayıklar gibi ayıklamakta, ilkeli siyasetçilerin işi olsun.

Sayın Bülbül hep deriz ya şimdi parti içi meseleleri tartışacak zaman değil diye! Bunu diye diye, politikayı, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, para babalarının eline bıraktık, buda az geldi; örgütü ufaladık ellerinin altına biat etsinler diye teslim ettik. Unutulmasın ki; bugün Güven parkından, Maltepe'ye yürüyecek goca yürekli insanların arkasında, CHP'de o goca resmi görecek örgüt olacak! Bu yürüyüş, aynı zamanda örgütün biat kültürünü süpürüp, fabrika ayarlarına dönecek örgütün yürüyüşü olacak. Bunu da yazsaydın daha yüreklice olurdu sonuç da yazın, Sayın Bülbül!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.