Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Demir Atlar Çanakkale Şehitleri için sürüldü

GÜNCEL 19.03.2019 - 15:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3070+ kez okundu.
 

Demir Atlar Çanakkale Şehitleri için sürüldü

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı kutlamaları sebebi ile düzenlenen motosiklet sürücülerinin kortejinin büyük ilgi gördüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 150 motosiklet sürücüsünün oluşturduğu korteje, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel de katıldı. Motosiklet sevdalısı olarak da tanınan CHP adayı Ömer Günel, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin tarihi önemine değinerek, şunları söyledi: “Bugün Kuşadası’nda motosiklet sevdalılarının oluşturduğu korteje büyük bir heyecan ile katıldım. Ben aynı zamanda Kuşadası Motosiklet Kulübü’nün de kurucu üyelerinden biriyim. Bugün burada herhangi bir siyasi oluşumu yoktu. Bugün burada bu milletin bağımsızlık ruhu vardı. Bugün burada başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Çanakkale’de yedi düvele karşı kazandığı mücadelenin ruhu vardı. Biz bu ruha sahip çıktığımız sürece yarınlarımız garanti altında olacaktır. Çanakkale Savaşı, ordumuzu zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk gerçeğini ortaya çıkartmıştır. Mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vererek bir milletin kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, sarsılmaz imanları, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerim, dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazmıştır. Çanakkale Zaferi’nin özellikle genç nesillere çok iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize bir borcumuz olduğu gibi geleceğimizin de bir teminatıdır.”
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı kutlamaları sebebi ile düzenlenen motosiklet sürücülerinin kortejinin büyük ilgi gördüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 150 motosiklet sürücüsünün oluşturduğu korteje, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel de katıldı.

Motosiklet sevdalısı olarak da tanınan CHP adayı Ömer Günel, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin tarihi önemine değinerek, şunları söyledi:

“Bugün Kuşadası’nda motosiklet sevdalılarının oluşturduğu korteje büyük bir heyecan ile katıldım. Ben aynı zamanda Kuşadası Motosiklet Kulübü’nün de kurucu üyelerinden biriyim. Bugün burada herhangi bir siyasi oluşumu yoktu.

Bugün burada bu milletin bağımsızlık ruhu vardı. Bugün burada başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Çanakkale’de yedi düvele karşı kazandığı mücadelenin ruhu vardı. Biz bu ruha sahip çıktığımız sürece yarınlarımız garanti altında olacaktır. Çanakkale Savaşı, ordumuzu zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk gerçeğini ortaya çıkartmıştır.

Mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vererek bir milletin kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, sarsılmaz imanları, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerim, dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazmıştır. Çanakkale Zaferi’nin özellikle genç nesillere çok iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize bir borcumuz olduğu gibi geleceğimizin de bir teminatıdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.