Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Demet'den 90.000 TL'lik anlaşma

DÜNYA 26.08.2015 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3113+ kez okundu.
 

Demet'den 90.000 TL'lik anlaşma

Ünlü şarkıcı, plajında şarkısını çaldırmayan Hande Yener'e inat, onun hemen yanındaki plajın işletmecileriyle 90 bin lira karşılığında konser anlaşması yaptı.

Demet Akalın ve Hande Yener arasındaki soğuk savaş, bu sezon Bodrum beachlerine taşındı. ŞARKISINI ÇALDIRMAMIŞTI Demet Akalın, işletmeciliğini yaptığı Sebastian Beach'te kendi şarkılarını çaldırmayan Hande Yener'in komşu beachinde sahne almaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Sebastian'ın hemen yanındaki Dona Beach'in işletmecileriyle konser anlaşması yaptı. ŞARKILARLA BASTIRMAYA ÇALIŞACAK Akalın'ın planı, 29 Ağustos'taki konserinde sesi sonuna kadar açtırarak Yener'in yasağını dolaylı yoldan delmek ve Demet Akalın şarkılarını duyurmak. Öte yandan, Yener de o gün Demet Akalın'ın sesini, Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin çalacağı şarkılarla bastırmaya çalışacak. "90 BİN LİRAYA HAYIR DİYEMEDİM" Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının moderatörü Lerzan Mutlu'ya ulaşan Demet Akalın, "90 bin TL'ye hayır demeyip anlaşmayı imzaladım" dedi.
Ünlü şarkıcı, plajında şarkısını çaldırmayan Hande Yener'e inat, onun hemen yanındaki plajın işletmecileriyle 90 bin lira karşılığında konser anlaşması yaptı.

Demet Akalın ve Hande Yener arasındaki soğuk savaş, bu sezon Bodrum beachlerine taşındı.

ŞARKISINI ÇALDIRMAMIŞTI

Demet Akalın, işletmeciliğini yaptığı Sebastian Beach'te kendi şarkılarını çaldırmayan Hande Yener'in komşu beachinde sahne almaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Sebastian'ın hemen yanındaki Dona Beach'in işletmecileriyle konser anlaşması yaptı.

ŞARKILARLA BASTIRMAYA ÇALIŞACAK

Akalın'ın planı, 29 Ağustos'taki konserinde sesi sonuna kadar açtırarak Yener'in yasağını dolaylı yoldan delmek ve Demet Akalın şarkılarını duyurmak. Öte yandan, Yener de o gün Demet Akalın'ın sesini, Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin çalacağı şarkılarla bastırmaya çalışacak.

"90 BİN LİRAYA HAYIR DİYEMEDİM"

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının moderatörü Lerzan Mutlu'ya ulaşan Demet Akalın, "90 bin TL'ye hayır demeyip anlaşmayı imzaladım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.