Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Deli Bayramı halkla buluşturuluyor

SANAT 05.04.2017 - 17:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3358+ kez okundu.
 

Deli Bayramı halkla buluşturuluyor

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü, yıl içerisinde gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.

AYDIN- 8 Nisan Cumartesi günü Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda sergilenecek ‘’Deli Bayramı’’ isimli 2 perdelik komedi oyununun yazarlığını Turgut Özakman, Yönetmenliğini ise Ali Aslan yapıyor. Oyun 25 kişilik Aydın Sanat Etkinlikleri Merkezi (ASEM) ekibi tarafından sergilenecek. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ‘’Germencik belediyesi olarak vatandaşımızı bu tür etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Cumartesi günü Bir çok ilde farklı tiyatro grupları tarafından gösterime sunulan Deli Bayramı isimli oyunu ASEM Derneği tiyatro ekibi Belediyemiz Konferans salonunda sergileyecekler. Saat 20.30’da başlayacak tiyatro oyununa tüm Germencik halkını davet ediyorum. Bu tür etkinlikler için farklı projeleri olan vatandaşlarımızda Belediyemiz Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüze davet ediyoruz ve bu projeleri katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde olduğumuzu belirterek bizlerle paylaşmalarını istiyoruz’’ dedi. Deli Bayramı isimli oyun 8 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda sergilenecek.
Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü, yıl içerisinde gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.

AYDIN- 8 Nisan Cumartesi günü Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda sergilenecek ‘’Deli Bayramı’’ isimli 2 perdelik komedi oyununun yazarlığını Turgut Özakman, Yönetmenliğini ise Ali Aslan yapıyor. Oyun 25 kişilik Aydın Sanat Etkinlikleri Merkezi (ASEM) ekibi tarafından sergilenecek.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ‘’Germencik belediyesi olarak vatandaşımızı bu tür etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Cumartesi günü Bir çok ilde farklı tiyatro grupları tarafından gösterime sunulan Deli Bayramı isimli oyunu ASEM Derneği tiyatro ekibi Belediyemiz Konferans salonunda sergileyecekler. Saat 20.30’da başlayacak tiyatro oyununa tüm Germencik halkını davet ediyorum. Bu tür etkinlikler için farklı projeleri olan vatandaşlarımızda Belediyemiz Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüze davet ediyoruz ve bu projeleri katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde olduğumuzu belirterek bizlerle paylaşmalarını istiyoruz’’ dedi.

Deli Bayramı isimli oyun 8 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da Germencik Belediyesi Konferans Salonu’nda sergilenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.