Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Delegeler mazbatalarını aldı

GENEL 02.01.2019 - 18:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3271+ kez okundu.
 

Delegeler mazbatalarını aldı

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde Ziraat Odası Delegesi seçilen üyelerin, mazbatalarını aldığı bildirildi.

AYDIN- edinilen bilgiye göre, Efeler’in 83 Mahallesi’nde yapılan Ziraat Odası delege seçimlerinde, mahallelerinden delege seçilme başarısı gösteren ve aralarında AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın da yer aldığı üyeler, törenle mazbatalarını aldı. Seçilen isimler için Efeler Ziraat Odası'nda düzenlenen törende üyeler mazbatalarını, Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Ökdem, Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Esen, Efeler Ziraat Odası Meclis Başkanı Bayram Er ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kendirlioğlu’nun elinden aldı. Ziraat Odası Üyeleri’nin sandık başına gittiği seçim sonucunda belirlenen 84 Delege Mazbatası’nı teslim alırken Şubat ayında yapılacak Ziraat Odası Meclisi Seçimi’nde oy kullanma hakkı elde etti. Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Ökdem Aydın’ın güçlü bir tarım kenti olduğunu ifade ederek, “Güçlü bir tarım kentine güçlü bir Ziraat Odası yakışır. Güçlü bir Ziraat Odası da güçlü delegelerle hayat bulur. Bu anlamda Sayın vekilim hem üretici kimliğiyle hem de ziraat odası kimliğiyle hem de eski belediye başkanlığı kimliğiyle hem tarım komisyonu üyeliğiyle gücümüze güç katıyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı ve bundan sonra da yapacakları katkıdan ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Efeler Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kendirlioğlu da, “Önümüzdeki Şubat ayında 21 tane meclis üyemizi ve aynı günde 7 kişilik yönetim kurulumuzu seçeceğiz. Yönetim kurulu da kendi arasında görev taksimi yaparak seçim maratonunu bitirmiş olacağız. Seçimlerle ilgili şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Mazbata töreni sonrasında yeni delege seçilen üyelere ziraat odası rozeti takıldı.
Aydın'ın Efeler İlçesi'nde Ziraat Odası Delegesi seçilen üyelerin, mazbatalarını aldığı bildirildi.

AYDIN- edinilen bilgiye göre, Efeler’in 83 Mahallesi’nde yapılan Ziraat Odası delege seçimlerinde, mahallelerinden delege seçilme başarısı gösteren ve aralarında AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın da yer aldığı üyeler, törenle mazbatalarını aldı. Seçilen isimler için Efeler Ziraat Odası'nda düzenlenen törende üyeler mazbatalarını, Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Ökdem, Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Esen, Efeler Ziraat Odası Meclis Başkanı Bayram Er ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kendirlioğlu’nun elinden aldı. Ziraat Odası Üyeleri’nin sandık başına gittiği seçim sonucunda belirlenen 84 Delege Mazbatası’nı teslim alırken Şubat ayında yapılacak Ziraat Odası Meclisi Seçimi’nde oy kullanma hakkı elde etti.

Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Ökdem Aydın’ın güçlü bir tarım kenti olduğunu ifade ederek, “Güçlü bir tarım kentine güçlü bir Ziraat Odası yakışır. Güçlü bir Ziraat Odası da güçlü delegelerle hayat bulur. Bu anlamda Sayın vekilim hem üretici kimliğiyle hem de ziraat odası kimliğiyle hem de eski belediye başkanlığı kimliğiyle hem tarım komisyonu üyeliğiyle gücümüze güç katıyor. Kendisine hizmetlerinden dolayı ve bundan sonra da yapacakları katkıdan ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Efeler Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kendirlioğlu da, “Önümüzdeki Şubat ayında 21 tane meclis üyemizi ve aynı günde 7 kişilik yönetim kurulumuzu seçeceğiz. Yönetim kurulu da kendi arasında görev taksimi yaparak seçim maratonunu bitirmiş olacağız. Seçimlerle ilgili şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Mazbata töreni sonrasında yeni delege seçilen üyelere ziraat odası rozeti takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.