Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dekanlar Aydın’da toplandı

EĞİTİM 05.05.2017 - 15:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3956+ kez okundu.
 

Dekanlar Aydın’da toplandı

Türki Cumhuriyetler, KKTC ve ülkemizde kuruluşunu tamamlamış İletişim Fakültelerinin gelenekselleşen 25. Yıl İLDEK toplantısı Aydın’da yapıldı.

AYDIN- Toplantı, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)'nin 25. kuruluş yıldönümüne denk gelmesi nedeniyle ADÜ’nün ev sahipliğinde ve yaklaşık 60 civarında İletişim Fakültesi Dekan ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İletişim fakültelerinin sorunlarının ele alındığı toplantının ilk bölümü ADÜ’de Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan'ın katılımları ile Merkez Kampüste, 2. gün toplantısı ise ADÜ Didim Akbük Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.
Türki Cumhuriyetler, KKTC ve ülkemizde kuruluşunu tamamlamış İletişim Fakültelerinin gelenekselleşen 25. Yıl İLDEK toplantısı Aydın’da yapıldı.

AYDIN- Toplantı, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)'nin 25. kuruluş yıldönümüne denk gelmesi nedeniyle ADÜ’nün ev sahipliğinde ve yaklaşık 60 civarında İletişim Fakültesi Dekan ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İletişim fakültelerinin sorunlarının ele alındığı toplantının ilk bölümü ADÜ’de Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan'ın katılımları ile Merkez Kampüste, 2. gün toplantısı ise ADÜ Didim Akbük Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.