Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Değişim Koleji’nden Türkçe Şiir ve Tiyatro Gecesi

EĞİTİM 16.05.2017 - 18:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2713+ kez okundu.
 

Değişim Koleji’nden Türkçe Şiir ve Tiyatro Gecesi

Aydın Değişim Koleji öğrencileri 'Türkçe Şiir ve Tiyatro Gecesi' ile izleyenleri mest etti.

AYDIN- Değişim Koleji Türkçe Zümresi'nin Türkçe'nin önemini vurgulamak için düzenledikleri gecede tiyatroya, şiirlere ve şarkılara yer verildi. Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nu dolduran davetlilere edebiyat şöleni yaşatan Değişim Koleji'nin yetenekli öğrencileri geceyi annelere armağan etti. 14 Mayıs Pazar Anneler Günü'nden bir gün önceye denk gelen gecede annelere ithafen şarkılar ve şiirler de okundu.
Aydın Değişim Koleji öğrencileri 'Türkçe Şiir ve Tiyatro Gecesi' ile izleyenleri mest etti.

AYDIN- Değişim Koleji Türkçe Zümresi'nin Türkçe'nin önemini vurgulamak için düzenledikleri gecede tiyatroya, şiirlere ve şarkılara yer verildi.

Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nu dolduran davetlilere edebiyat şöleni yaşatan Değişim Koleji'nin yetenekli öğrencileri geceyi annelere armağan etti.

14 Mayıs Pazar Anneler Günü'nden bir gün önceye denk gelen gecede annelere ithafen şarkılar ve şiirler de okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.