Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Değişim Koleji Uşak’ta Aydın’ı temsil ediyor

SPOR 11.01.2019 - 18:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3784+ kez okundu.
 

Değişim Koleji Uşak’ta Aydın’ı temsil ediyor

Milli Eğitim bakanlığı tarafından düzenlenen liseler arası basketbol şampiyonasında Aydın’da 2. olan Değişim Koleji grup maçları için Uşak’a gitti.

AYDIN - Uşak’ta Uşak ve Konya temsilcileri ile karşılaşacak olan Değişim Koleji gençleri hedeflerinin Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirttiler. Aydın’da gerçekleştirilen maçlarda namağlup olarak grubunda birinci olan Değişim Koleji gençleri, liseler arası Genç A Erkek Basketbol takımları ile mücadele veriyor. Uşak Kapalı Spor Salonu’nda önce Uşak, ardından da Konya ilinin temsilcileri karşılaşacak olan Aydın Temsilcisi Değişimli gençlerin morallerinin oldukça yerinde olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenörleri Kadir Uyar, “Yola çıkarken şampiyonluk parolası ile çıktık. Aydın’da grubumuzu namağlup olarak tamamladık. Şimdi ilimizi temsilen Uşak’ta bulunuyoruz. Rahatsızlığından dolayı Mert Emir Kaynak dışında tüm oyuncularımız maça hazır. İlimizi en iyi şekilde temsil edip en iyi derece ile Aydın'a dönmeye çalışacağız” dedi.
Milli Eğitim bakanlığı tarafından düzenlenen liseler arası basketbol şampiyonasında Aydın’da 2. olan Değişim Koleji grup maçları için Uşak’a gitti.

AYDIN - Uşak’ta Uşak ve Konya temsilcileri ile karşılaşacak olan Değişim Koleji gençleri hedeflerinin Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirttiler.

Aydın’da gerçekleştirilen maçlarda namağlup olarak grubunda birinci olan Değişim Koleji gençleri, liseler arası Genç A Erkek Basketbol takımları ile mücadele veriyor. Uşak Kapalı Spor Salonu’nda önce Uşak, ardından da Konya ilinin temsilcileri karşılaşacak olan Aydın Temsilcisi Değişimli gençlerin morallerinin oldukça yerinde olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenörleri Kadir Uyar, “Yola çıkarken şampiyonluk parolası ile çıktık. Aydın’da grubumuzu namağlup olarak tamamladık. Şimdi ilimizi temsilen Uşak’ta bulunuyoruz. Rahatsızlığından dolayı Mert Emir Kaynak dışında tüm oyuncularımız maça hazır. İlimizi en iyi şekilde temsil edip en iyi derece ile Aydın'a dönmeye çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.