Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Dede ocağına ateş düştü

EKONOMİ 10.10.2015 - 17:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2416+ kez okundu.
 

Dede ocağına ateş düştü

Diyarbakır’da bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Cem Tayfun’un Mersin'in Erdemli ilçesindeki dede ocağına ateş düştü.

Şehit Cem Tayfun’un Mersin’in Erdemli ilçesindeki evinde haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin arkadaşları ve ailesi haberi alır almaz dede ocağına koştu. Şehidin dedesi Turgut Kara, “45 günlüktü biz büyüttük. İlk, orta, liseyi okuttuk. Üniversite okuyordu 1 yıl okuduktan sonra polisliğe müracaat etti. Kendi isteğiyle polis okuluna gitti. Ondan sonra babası yardımcı olmaya başladı. 45 günlükken, 23 yaşına kadar büyüttük. 23 yaşında gitti yavrum” dedi. “Bir tanem” diyerek gözyaşlarını tutamayan acılı dede Kara, “Yaktı bizi yavrum yaktı, oğlum yaktı bizi. Teröre lanet okuyoruz, başka ne diyelim. Teröre lanet olsun. Terör terör işte yedi gitti bütün askerlerimiz, polislerimizi yedi bitirdi” diye konuştu. Şehit yakınlarından Yüksel Çevik ise, “Dar gelirli bir ailenin çocuğuydu. Anne baba ayrı olmasına rağmen hayata tutunmuştu. Emeğiyle didindi çalıştı. Onu koparanlara lanet okuyorum” dedi. Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici ve Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu şehit yakınlarını ziyaret ederek başsağlığı diledi. Şehidin dedesi Turgut Kara ve şehit yakınları, ailenin evinin bulunduğu sitenin bahçesinde taziyeleri kabul etti.
Diyarbakır’da bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Cem Tayfun’un Mersin'in Erdemli ilçesindeki dede ocağına ateş düştü.

Şehit Cem Tayfun’un Mersin’in Erdemli ilçesindeki evinde haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin arkadaşları ve ailesi haberi alır almaz dede ocağına koştu.

Şehidin dedesi Turgut Kara, “45 günlüktü biz büyüttük. İlk, orta, liseyi okuttuk. Üniversite okuyordu 1 yıl okuduktan sonra polisliğe müracaat etti. Kendi isteğiyle polis okuluna gitti. Ondan sonra babası yardımcı olmaya başladı. 45 günlükken, 23 yaşına kadar büyüttük. 23 yaşında gitti yavrum” dedi.

“Bir tanem” diyerek gözyaşlarını tutamayan acılı dede Kara, “Yaktı bizi yavrum yaktı, oğlum yaktı bizi. Teröre lanet okuyoruz, başka ne diyelim. Teröre lanet olsun. Terör terör işte yedi gitti bütün askerlerimiz, polislerimizi yedi bitirdi” diye konuştu.

Şehit yakınlarından Yüksel Çevik ise, “Dar gelirli bir ailenin çocuğuydu. Anne baba ayrı olmasına rağmen hayata tutunmuştu. Emeğiyle didindi çalıştı. Onu koparanlara lanet okuyorum” dedi.

Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici ve Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu şehit yakınlarını ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Şehidin dedesi Turgut Kara ve şehit yakınları, ailenin evinin bulunduğu sitenin bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.