Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Davutoğlu yeniden Genel Başkan

SİYASET 12.09.2015 - 16:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3687+ kez okundu.
 

Davutoğlu yeniden Genel Başkan

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bin 353 oy ile yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi.

Başbakan Ahmet Davtuoğlu, kullanılan geçerli oyların tamamını alarak, bin 353 oyla AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nde yeniden genel başkan seçildi. AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkanlık için yapılan oylama sonuçlandı. 15 sandıkta bin 445 kişi oy kullandı. Bu oylardan 7'si geçersiz sayıldı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, bin 353 oy ile yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi.

Başbakan Ahmet Davtuoğlu, kullanılan geçerli oyların tamamını alarak, bin 353 oyla AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nde yeniden genel başkan seçildi.

AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkanlık için yapılan oylama sonuçlandı. 15 sandıkta bin 445 kişi oy kullandı. Bu oylardan 7'si geçersiz sayıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.