Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Davutlar’da kanalizasyon inşaatı sürüyor

GENEL 07.07.2018 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3059+ kez okundu.
 

Davutlar’da kanalizasyon inşaatı sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün turizm cenneti Kuşadası’nda başlattığı yatırım hamlesinin hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- ASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kuşadası’nın uzun yıllardır yaşadığı kanalizasyon sorununu çözmek için Kuşadası ilçe merkezi ile Davutlar ve Güzelçamlı Mahallelerini kapsayan kanalizasyon altyapısı inşaatında çalışmalar hızlandı. Davutlar’da devam eden çalışmalarda önemli mesafe kaydedildi. Ana kollektör hattına yalnızca 350 metre uzakta olan ekipler, Düşler Yakası mevkiinde hat yapımlarını sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da altyapı inşaatının bir an önce bitirilmesi için çalışmaları yakından takip ederek faaliyetler hakkında sürekli bilgi alıyor. Altyapı çalışmalarının yanı sıra asfalt ve parke yapım çalışmalarını da sürdüren ekipler, ilçeyi hem alt hem üst yapıda yeni bir çehreye kavuşturacak. İlçe tarihinde gerçekleşen en önemli yatırımlar arasında yerini alan Kuşadası – Davutlar – Güzelçamlı kanalizasyon altyapısı inşaatı ile kanalizasyon sorunlarına son vermek hedefleniyor. Yapılan faaliyetleri yerinde inceleyen ve bilgi alan ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, “Kuşadası, gerek ilimiz gerekse ülkemiz için önemli bir yer. Her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin akın ettiği ilçemiz dolayısı ile ilimizin bir nevi vitrinidir diyebiliriz. Bu sebeple güzide ilçemize sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapı tesis etmek için arkadaşlarımızla beraber yoğun çaba sarf ediyoruz. İlçemizde yürüttüğümüz önemli çalışmalardan olan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun da yakından izlediği kanalizasyon altyapısı inşaatı çalışmalarında sona yaklaştık” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün turizm cenneti Kuşadası’nda başlattığı yatırım hamlesinin hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- ASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kuşadası’nın uzun yıllardır yaşadığı kanalizasyon sorununu çözmek için Kuşadası ilçe merkezi ile Davutlar ve Güzelçamlı Mahallelerini kapsayan kanalizasyon altyapısı inşaatında çalışmalar hızlandı. Davutlar’da devam eden çalışmalarda önemli mesafe kaydedildi. Ana kollektör hattına yalnızca 350 metre uzakta olan ekipler, Düşler Yakası mevkiinde hat yapımlarını sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da altyapı inşaatının bir an önce bitirilmesi için çalışmaları yakından takip ederek faaliyetler hakkında sürekli bilgi alıyor. Altyapı çalışmalarının yanı sıra asfalt ve parke yapım çalışmalarını da sürdüren ekipler, ilçeyi hem alt hem üst yapıda yeni bir çehreye kavuşturacak.

İlçe tarihinde gerçekleşen en önemli yatırımlar arasında yerini alan Kuşadası – Davutlar – Güzelçamlı kanalizasyon altyapısı inşaatı ile kanalizasyon sorunlarına son vermek hedefleniyor. Yapılan faaliyetleri yerinde inceleyen ve bilgi alan ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, “Kuşadası, gerek ilimiz gerekse ülkemiz için önemli bir yer. Her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin akın ettiği ilçemiz dolayısı ile ilimizin bir nevi vitrinidir diyebiliriz. Bu sebeple güzide ilçemize sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapı tesis etmek için arkadaşlarımızla beraber yoğun çaba sarf ediyoruz. İlçemizde yürüttüğümüz önemli çalışmalardan olan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun da yakından izlediği kanalizasyon altyapısı inşaatı çalışmalarında sona yaklaştık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.