Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Davutlar ve Güzelçamlı sahili temizlendi

GÜNCEL 19.04.2019 - 19:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4408+ kez okundu.
 

Davutlar ve Güzelçamlı sahili temizlendi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı Temizlik Şube Müdürlüğü Ekipleri’nin Amerikan Kültür Koleji öğrencileri ile birlikte Sağlık Haftası nedeni ile Davutlar ve Güzelçamlı mahalleleri sahil şeridinde temizlik çalışması yürüttüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası sahillerini daha temiz hale getirmek ve hijyen konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak için yürütülen çalışmayı vatandaşlar memnuniyetle karşıladı. Bölge sakini vatandaşlar, yaklaşan turizm sezonu öncesinde böyle bir çalışmanın ilçeye fayda sağlayacağını belirterek Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Amerikan Kültür Koleji yetkililerine teşekkür etti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından Kuşadası Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli şekilde çalıştığını belirten bölge sakinleri, bu durumun Kuşadası’nı daha iyi bir noktaya getireceğini kaydetti. Aydın Büyükşehir Belediyesi Temizlik Şube Müdürlüğü yetkilileri, benzer çalışmaların önümüzdeki günlerde Kuşadası Belediyesi’nin de destekleriyle hız kesmeden devam edeceğini belirterek, organizasyon kapsamında Amerikan Kültür Koleji öğrencileri ve yetkililerinin büyük bir sosyal sorumluluk örneği göstererek sahil şeridini temizlemek için gün boyunca çalıştıklarını ifade etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı Temizlik Şube Müdürlüğü Ekipleri’nin Amerikan Kültür Koleji öğrencileri ile birlikte Sağlık Haftası nedeni ile Davutlar ve Güzelçamlı mahalleleri sahil şeridinde temizlik çalışması yürüttüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası sahillerini daha temiz hale getirmek ve hijyen konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak için yürütülen çalışmayı vatandaşlar memnuniyetle karşıladı.

Bölge sakini vatandaşlar, yaklaşan turizm sezonu öncesinde böyle bir çalışmanın ilçeye fayda sağlayacağını belirterek Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Amerikan Kültür Koleji yetkililerine teşekkür etti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından Kuşadası Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli şekilde çalıştığını belirten bölge sakinleri, bu durumun Kuşadası’nı daha iyi bir noktaya getireceğini kaydetti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Temizlik Şube Müdürlüğü yetkilileri, benzer çalışmaların önümüzdeki günlerde Kuşadası Belediyesi’nin de destekleriyle hız kesmeden devam edeceğini belirterek, organizasyon kapsamında Amerikan Kültür Koleji öğrencileri ve yetkililerinin büyük bir sosyal sorumluluk örneği göstererek sahil şeridini temizlemek için gün boyunca çalıştıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.