Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Davutlar MYO’lu aşçılar 7 madalya kazandı

EĞİTİM 15.05.2019 - 10:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4398+ kez okundu.
 

Davutlar MYO’lu aşçılar 7 madalya kazandı

ADÜ Davutlar Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Güney Avrupa Üniversiteleri arasında ikinci oldu

AYDIN  - Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuşadası-Davutlar Meslek Yüksek Okulu (MYO) Aşçılık Öğrencileri, Slovenya'da Düzenlenen, “4. Uluslararası Aşçılık Yarışması”nda bir altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı. ADÜ Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Öğretim üyesi ve Gastronomi Derneği Başkanı Dr. Emrah Köksal Sezgin önderliğinde Slovenya’da düzenlenen, “4. Uluslararası Aşçılık Yarışması”na katıldı. Üniversiteli aşçılardan Kadir Dönmez canlı yarışma kategorisinde bir altın ve 2 gümüş, Karya Tekir, 2 bronz, Merve Şahin bir bronz ve Gürkan Beşli de bir bronz kazandı. Elde ettikleri bu madalyalarla ülkemizi başarıyla temsil eden ADA Kuşadası-Davutlar MYO öğrencileri, Türkiye’ye Güney Avrupa Üniversiteleri arasında da takım halinde ikinciliği kazandırdılar.
ADÜ Davutlar Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Güney Avrupa Üniversiteleri arasında ikinci oldu

AYDIN  - Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuşadası-Davutlar Meslek Yüksek Okulu (MYO) Aşçılık Öğrencileri, Slovenya'da Düzenlenen, “4. Uluslararası Aşçılık Yarışması”nda bir altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.

ADÜ Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Öğretim üyesi ve Gastronomi Derneği Başkanı Dr. Emrah Köksal Sezgin önderliğinde Slovenya’da düzenlenen, “4. Uluslararası Aşçılık Yarışması”na katıldı. Üniversiteli aşçılardan Kadir Dönmez canlı yarışma kategorisinde bir altın ve 2 gümüş, Karya Tekir, 2 bronz, Merve Şahin bir bronz ve Gürkan Beşli de bir bronz kazandı.

Elde ettikleri bu madalyalarla ülkemizi başarıyla temsil eden ADA Kuşadası-Davutlar MYO öğrencileri, Türkiye’ye Güney Avrupa Üniversiteleri arasında da takım halinde ikinciliği kazandırdılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.