Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Darp şüphelileri serbest

ASAYİŞ 06.10.2019 - 12:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1982+ kez okundu.
 

Darp şüphelileri serbest

CHP İlçe Başkanına darptan gözaltına alınan üç şüpheli serbest bırakıldı.

AYDIN - Aydın CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in darp edilmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in dün evinin önünde darp edilmesinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan K.A., S.B, ve T. T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden T.T., savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, K.A., ve S.B. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin ifadesinde darp olayının trafik tartışmasından kaynaklandığını söylediği öğrenildi.
CHP İlçe Başkanına darptan gözaltına alınan üç şüpheli serbest bırakıldı.

AYDIN - Aydın CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in darp edilmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in dün evinin önünde darp edilmesinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan K.A., S.B, ve T. T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden T.T., savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, K.A., ve S.B. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerin ifadesinde darp olayının trafik tartışmasından kaynaklandığını söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.