Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Damızlık düve satışları yarın yapılıyor

EKONOMİ 25.06.2019 - 17:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4061+ kez okundu.
 

Damızlık düve satışları yarın yapılıyor

Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin, Damızlık Düve Merkezi’nde, damızlık sığır yetiştiricilerine damızlık düve satışı yapacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Damızlık Düve Yetiştiriciliği’nin Desteklenmesi Programı kapsamında, Aydın’ın Bozdoğan İlçesi Alamut Mahallesi’nde birliğe ait Damızlık Düve Merkezi’nde, yarın (26 Haziran 2019) saat 11:00’de yapılacak olan satışlara başta Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri olmak üzere, tüm yetiştiricilerin katılabileceği belirtildi. Yüzde 90’ı ithal, yüzde 10’u yurt içi ari işletmelerden olmak üzere, siyah alaca-holstein, kırmızı alaca holstein ve simental ırklarına sahip 500 adet buzağı tedarik edildi. Pedigrileri mevcut kaliteli ırklar olan düvelerin bakım ve beslenmesi uzman ve tecrübeli teknik personeller gözetiminde yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.
Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin, Damızlık Düve Merkezi’nde, damızlık sığır yetiştiricilerine damızlık düve satışı yapacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Damızlık Düve Yetiştiriciliği’nin Desteklenmesi Programı kapsamında, Aydın’ın Bozdoğan İlçesi Alamut Mahallesi’nde birliğe ait Damızlık Düve Merkezi’nde, yarın (26 Haziran 2019) saat 11:00’de yapılacak olan satışlara başta Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri olmak üzere, tüm yetiştiricilerin katılabileceği belirtildi.

Yüzde 90’ı ithal, yüzde 10’u yurt içi ari işletmelerden olmak üzere, siyah alaca-holstein, kırmızı alaca holstein ve simental ırklarına sahip 500 adet buzağı tedarik edildi. Pedigrileri mevcut kaliteli ırklar olan düvelerin bakım ve beslenmesi uzman ve tecrübeli teknik personeller gözetiminde yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.