Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Damada polisin önünde kurşun yağmuru

ASAYİŞ 11.08.2016 - 22:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2875+ kez okundu.
 

Damada polisin önünde kurşun yağmuru

Kızından boşanma aşamasında olan damadının önünü araçla kesen kayınpederin silahından çıkan kurşunlar dünürünü yaraladı.Olayda kayınpeder ile bir kişi göz altına alındı, kadın dünür ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde, kızına boşanma davası açılmasına sinirlenen kayınpeder araçla önünü kestiği damadına kurşun yağdırdı. Damadan yara almadan kurtulduğu saldırıda, kadın dünür yaralandı.   Olay, Didim’e bağlı Altınkum Mahallesi Karakol Caddesi’nde bulunan Altınkum Polis Karakolu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; O.Ö (55) adlı şahıs, kızıyla boşanma aşamasında olan ve aralarında husumet olduğu öğrenilen damadı F.B (24)’yi 20 BN 580 plakalı otomobiliyle takip etti. Polis karakolu önüne geldiklerinde F.B’nin kullandığı 42 DMJ 09 plakalı aracın önünü kesen kayınpeder O.Ö., aracından inerek tabancayla araca 6 el ateş etti. Kurşunlardan birisi arka koltukta oturan damadının annesi E.B’nin (55) bacağına isabet etti. Aracın delik deşik olduğu saldırıda şoför koltuğunda bulunan damat ve akrabası İ.B ise olayı yara almadan atlattı.    Silah sesini duyan Altınkum Polis Karakolu’nda görevli nöbetçi polis memurları anında olaya müdahale etti. Kendisine silah doğrultan polisleri gören kayınpeder silahını yere bırakarak polise teslim oldu. Kayınpeder ile birlikte aynı araçta bulunan bir kişi daha gözaltına alındı. Kurşunların isabet etmesi sonucu yaralanan damadın annesi E.B., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta inleme yapan Olay Yeri İnceleme ekipleri, bir adet silah ile 6 adet boş kovan buldu. 2 şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Kızından boşanma aşamasında olan damadının önünü araçla kesen kayınpederin silahından çıkan kurşunlar dünürünü yaraladı.Olayda kayınpeder ile bir kişi göz altına alındı, kadın dünür ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde, kızına boşanma davası açılmasına sinirlenen kayınpeder araçla önünü kestiği damadına kurşun yağdırdı. Damadan yara almadan kurtulduğu saldırıda, kadın dünür yaralandı.  

Olay, Didim’e bağlı Altınkum Mahallesi Karakol Caddesi’nde bulunan Altınkum Polis Karakolu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; O.Ö (55) adlı şahıs, kızıyla boşanma aşamasında olan ve aralarında husumet olduğu öğrenilen damadı F.B (24)’yi 20 BN 580 plakalı otomobiliyle takip etti. Polis karakolu önüne geldiklerinde F.B’nin kullandığı 42 DMJ 09 plakalı aracın önünü kesen kayınpeder O.Ö., aracından inerek tabancayla araca 6 el ateş etti. Kurşunlardan birisi arka koltukta oturan damadının annesi E.B’nin (55) bacağına isabet etti. Aracın delik deşik olduğu saldırıda şoför koltuğunda bulunan damat ve akrabası İ.B ise olayı yara almadan atlattı.   

Silah sesini duyan Altınkum Polis Karakolu’nda görevli nöbetçi polis memurları anında olaya müdahale etti. Kendisine silah doğrultan polisleri gören kayınpeder silahını yere bırakarak polise teslim oldu. Kayınpeder ile birlikte aynı araçta bulunan bir kişi daha gözaltına alındı. Kurşunların isabet etmesi sonucu yaralanan damadın annesi E.B., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araçta inleme yapan Olay Yeri İnceleme ekipleri, bir adet silah ile 6 adet boş kovan buldu. 2 şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.