Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dallıca’da yol çalışmaları devam ediyor

GÜNCEL 01.10.2016 - 16:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2338+ kez okundu.
 

Dallıca’da yol çalışmaları devam ediyor

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Nazilli merkez ve tüm mahallerde bozuk ya da tahribata uğramış, düzenlemesi yapılmamış, yol kalmayıncaya kadar çalışmaların devam edeceğini belirtti.

AYDIN- Nazilli Belediyesi yeni yol yapım çalışmalarına yenilerini ekliyor. Dallıca Mahallesinde, Dallıca İlk Öğretim Okulu arkasında kalan mevcut toprak yolun düzenleme çalışmalarını başlatan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1800 metrekarelik alanda kilitli parke taşı döşemesi yapıyor. Sağlık Ocağı ile Okul arasında kalan patika halindeki toprak yolda öncelikle iş makineleri ile tesviyesi yapıldı. Tesviye ve düzenleme işlemelerinden sonra parke taşı ile kaplanmaya başlayan yolu bizzat giderek yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Nazilli merkez ve tüm mahallerde bozuk ya da tahribata uğramış, ya da düzenlemesi yapılmamış, yol kalmayıncaya kadar çalışmaların devam edeceğini belirtti. İncelemeleri sarasında mahalle sakinleri ile de görüşen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın yaz kış rahat edebilmesi için bozuk yolların tamiratının yanında yeni yolların açılmasına da devam edilecektir. Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz ve Nazilli’nin çehresini değiştiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yolun parke taşı döşemesi yapılıp kenar bordürleri çekilmesinin hemen ardından kullanışlı ve modern görünümlü yolumuz halkımızın hizmetine sunulacak.”
Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Nazilli merkez ve tüm mahallerde bozuk ya da tahribata uğramış, düzenlemesi yapılmamış, yol kalmayıncaya kadar çalışmaların devam edeceğini belirtti.

AYDIN- Nazilli Belediyesi yeni yol yapım çalışmalarına yenilerini ekliyor. Dallıca Mahallesinde, Dallıca İlk Öğretim Okulu arkasında kalan mevcut toprak yolun düzenleme çalışmalarını başlatan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1800 metrekarelik alanda kilitli parke taşı döşemesi yapıyor.

Sağlık Ocağı ile Okul arasında kalan patika halindeki toprak yolda öncelikle iş makineleri ile tesviyesi yapıldı. Tesviye ve düzenleme işlemelerinden sonra parke taşı ile kaplanmaya başlayan yolu bizzat giderek yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Nazilli merkez ve tüm mahallerde bozuk ya da tahribata uğramış, ya da düzenlemesi yapılmamış, yol kalmayıncaya kadar çalışmaların devam edeceğini belirtti. İncelemeleri sarasında mahalle sakinleri ile de görüşen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın yaz kış rahat edebilmesi için bozuk yolların tamiratının yanında yeni yolların açılmasına da devam edilecektir. Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz ve Nazilli’nin çehresini değiştiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yolun parke taşı döşemesi yapılıp kenar bordürleri çekilmesinin hemen ardından kullanışlı ve modern görünümlü yolumuz halkımızın hizmetine sunulacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.