Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dallıca'da eskiler döndü

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 05.11.2015 - 09:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2919+ kez okundu.
 

Dallıca'da eskiler döndü

Aydın 1.Amatör Küme 1.Grup'ta mücadele eden Dallıcaspor,eski oyuncuları Tolga Özbulut ve Mehmet Tarkan'ın lisanslarını çıkarttı.

Aydın 1.Amatör Küme'de mücadele eden Dallıcaspor hafta sonunda oynayacağı Feslek Gelenbespor maçını kazanmak istiyor. Başkan Ajdan Anbarcı, takımının durumunun iyi olduğunu ifade ederken, performanslarının her geçen gün arttığını ifade etti. Anbarcı, takımın eski kaptanı Tolga Özbulut ve Şifo lakaplı eski oyuncuları Mehmet Tarkan'ın lisanslarını çıkarttıklarını ifade etti. Anbarcı Feslek maçını kazanmak istediklerini ifade ederek şunları söyledi: "Takımımızın performansından memnunuz. Önümüze güvenle bakmak için kazanmak zorundayız. Takımımıza güvenimiz tam. Son transferle daha da güçlendik. Sakat oyuncularımız da takıma geri döndü" 
Aydın 1.Amatör Küme 1.Grup'ta mücadele eden Dallıcaspor,eski oyuncuları Tolga Özbulut ve Mehmet Tarkan'ın lisanslarını çıkarttı.

Aydın 1.Amatör Küme'de mücadele eden Dallıcaspor hafta sonunda oynayacağı Feslek Gelenbespor maçını kazanmak istiyor. Başkan Ajdan Anbarcı, takımının durumunun iyi olduğunu ifade ederken, performanslarının her geçen gün arttığını ifade etti. Anbarcı, takımın eski kaptanı Tolga Özbulut ve Şifo lakaplı eski oyuncuları Mehmet Tarkan'ın lisanslarını çıkarttıklarını ifade etti. Anbarcı Feslek maçını kazanmak istediklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Takımımızın performansından memnunuz. Önümüze güvenle bakmak için kazanmak zorundayız. Takımımıza güvenimiz tam. Son transferle daha da güçlendik. Sakat oyuncularımız da takıma geri döndü" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.