Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

DAHOT Samos Adası’ndaki festivale katılacak

KÜLTÜR 06.08.2017 - 17:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4115+ kez okundu.
 

DAHOT Samos Adası’ndaki festivale katılacak

Didim Halk Oyunları Topluluğu (DAHOT) 11-14 Ağustos 2017 günü Yunanistan’ın Samos Adası’nda düzenlenecek olan Kültür ve Halk Oyunları Festivali’ne katılacak.

AYDIN- 11-14 Ağustos 2017 günü Yunanistan’ın Samos Adası’nda düzenlenecek olan Kültür ve Halk Oyunları Festivali’ne Didim’de faaliyet gösteren DAHOT ekipleri de katılacak. 60 kişilik kafilede DAHOT’un Yetişkin ekiplerinin yanı sıra Yıldızlardan ve Türk Halk Müziği Korosu katılacak. Festivalde ekipler Türk Halk Oyunları’ndan örnekler sunacak ve Türk Halk Müziği’nin ezgilerini seslendirecekler. 4 Yöneticinin eşlik edeceği kafileye DAHOT Fotoğraf Kulübü üyelerinden de katılım olacağı öğrenildi. Türkiye’nin her bölgesinden oyunların gösterileceği 30 dakikalık bir gösteri hazırlayan DAHOT Ekibi çalışmalarını Didim Belediyesi karşısındaki Laucbah Parkı içerisindeki tesislerde sürdürüyor. Samos Festivali’nin ardından çalışmalarına devam edecek olan ekip 29-Ağustos-2 Eylül arasında yapılacak olan 4. Uluslararası Halkoyunları Festivali’ni gerçekleştirecek.
Didim Halk Oyunları Topluluğu (DAHOT) 11-14 Ağustos 2017 günü Yunanistan’ın Samos Adası’nda düzenlenecek olan Kültür ve Halk Oyunları Festivali’ne katılacak.

AYDIN- 11-14 Ağustos 2017 günü Yunanistan’ın Samos Adası’nda düzenlenecek olan Kültür ve Halk Oyunları Festivali’ne Didim’de faaliyet gösteren DAHOT ekipleri de katılacak. 60 kişilik kafilede DAHOT’un Yetişkin ekiplerinin yanı sıra Yıldızlardan ve Türk Halk Müziği Korosu katılacak. Festivalde ekipler Türk Halk Oyunları’ndan örnekler sunacak ve Türk Halk Müziği’nin ezgilerini seslendirecekler.

4 Yöneticinin eşlik edeceği kafileye DAHOT Fotoğraf Kulübü üyelerinden de katılım olacağı öğrenildi. Türkiye’nin her bölgesinden oyunların gösterileceği 30 dakikalık bir gösteri hazırlayan DAHOT Ekibi çalışmalarını Didim Belediyesi karşısındaki Laucbah Parkı içerisindeki tesislerde sürdürüyor.

Samos Festivali’nin ardından çalışmalarına devam edecek olan ekip 29-Ağustos-2 Eylül arasında yapılacak olan 4. Uluslararası Halkoyunları Festivali’ni gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.