Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Dağyenililer’den Çerçioğlu’na yemekli teşekkür

GÜNCEL 02.12.2017 - 10:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3047+ kez okundu.
 

Dağyenililer’den Çerçioğlu’na yemekli teşekkür

Germencik ilçesine bağlı Dağyeni Mahallesi halkı, mahalleye verdiği hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.

AYDIN- Davul zurnayla karşılanan Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Alkışlarla mahalleye gelen Çerçioğlu’na özellikle kadınların gösterdiği ilgi görülmeye değerdi. Başkan Çerçioğlu’na mahalle sakinleri tarafından çiçek takdim edildi. Yemekte konuşan Dağyeni Mahallesi Muhtarı Hüseyin Efe“Başkan Çerçioğlu’na mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı yemek düzenledik. Büyükşehir’in hizmetlerinden memnunuz. Sayın Çerçioğlu hiçbir isteğimizi geri çevirmedi. Yaptığı yatırımlardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. “SİZ İSTERSİNİZ BİZ YAPARIZ” Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Başkan Çerçioğlu yaptığı konuşmada, "Davetiniz ve güzel karşılamanız için çok teşekkür ederim. Asıl kadınlara teşekkür ediyorum. Mahallenizin eksiği çoktu. Hemen seçimden sonra sorunlarınızı tek tek çözmeye başladık. Muhtarımızın isteklerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Çeşmeden su akmadığı zamanlar vardı, burada asıl sorunu kadınlarımız çekti. Yıllardır bu sorunu yaşadınız. Fakat biz anında çözdük. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün sorunları tek tek çözüyoruz, çözmeye devam edeceğiz. Bir sıkıntınız ya da bir isteğiniz olduğunda Aydın Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda. Hizmet ve yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Siz istersiniz biz yaparız" sözleri büyük alkış aldı. VATANDAŞLAR BİRBİRİYLE YARIŞTI Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Dağyeni halkı, Başkan Çerçioğlu ile fotoğraf çekilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Başkan Çerçioğlu mahalle muhtarı Hüseyin Efe ve vatandaşlarla birlikte zeybek oynadı. Dağyeni mahalle sakinlerinden Muzaffer Avcı, Başkan Çerçioğlu’nun yanına gelerek, “Mahallemiz sizin sayenizde hizmet gördü.  Siz eli öpülecek bir başkansınız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu.
Germencik ilçesine bağlı Dağyeni Mahallesi halkı, mahalleye verdiği hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.

AYDIN- Davul zurnayla karşılanan Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Alkışlarla mahalleye gelen Çerçioğlu’na özellikle kadınların gösterdiği ilgi görülmeye değerdi. Başkan Çerçioğlu’na mahalle sakinleri tarafından çiçek takdim edildi. Yemekte konuşan Dağyeni Mahallesi Muhtarı Hüseyin Efe“Başkan Çerçioğlu’na mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı yemek düzenledik. Büyükşehir’in hizmetlerinden memnunuz. Sayın Çerçioğlu hiçbir isteğimizi geri çevirmedi. Yaptığı yatırımlardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

“SİZ İSTERSİNİZ BİZ YAPARIZ”

Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Başkan Çerçioğlu yaptığı konuşmada, "Davetiniz ve güzel karşılamanız için çok teşekkür ederim. Asıl kadınlara teşekkür ediyorum. Mahallenizin eksiği çoktu. Hemen seçimden sonra sorunlarınızı tek tek çözmeye başladık. Muhtarımızın isteklerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Çeşmeden su akmadığı zamanlar vardı, burada asıl sorunu kadınlarımız çekti. Yıllardır bu sorunu yaşadınız. Fakat biz anında çözdük. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün sorunları tek tek çözüyoruz, çözmeye devam edeceğiz. Bir sıkıntınız ya da bir isteğiniz olduğunda Aydın Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda. Hizmet ve yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Siz istersiniz biz yaparız" sözleri büyük alkış aldı.

VATANDAŞLAR BİRBİRİYLE YARIŞTI

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Dağyeni halkı, Başkan Çerçioğlu ile fotoğraf çekilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Başkan Çerçioğlu mahalle muhtarı Hüseyin Efe ve vatandaşlarla birlikte zeybek oynadı. Dağyeni mahalle sakinlerinden Muzaffer Avcı, Başkan Çerçioğlu’nun yanına gelerek, “Mahallemiz sizin sayenizde hizmet gördü.  Siz eli öpülecek bir başkansınız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.