Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Dağlar beyaza büründü

GENEL 07.01.2015 - 09:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 2794+ kez okundu.
 

Dağlar beyaza büründü

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı Aydın’ın Didim ilçesinin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı Aydın’ın Didim ilçesinin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü. Didim’e 30 yıl aranın ardından 2012 Şubat ayında kar yağmış, 3 yılın ardından Didimliler hasret kaldıkları kara dağlarda görme şansını yakaladı.Ülkemizi etkisi altına alan soğuk ve karlı havadan Aydının turistik İlçesi Didim’de nasibini aldı. Aydın’ın doğu ilçelerinde kar yağışı ilçe merkezleri ve mahallelerinde etkili olurken, batıdaki en uzak ilçesi Didim’de ise kar dağlara düştü. Akbük mahallesinin üst kısımlarına kar düşerken, bu anı ölümsüzleştirmek isteyenler kara bürünmüş dağın fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaştılar.Bilindiği üzere Didim’e 30 yıl aranın ardından 2012 Şubat ayında Kar yağışı gerçekleşmiş, Akyeniköy ve Dalyan Mahallelerinde kar sevinci yaşanmıştı.
Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı Aydın’ın Didim ilçesinin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı Aydın’ın Didim ilçesinin yüksek kesimlerini beyaza bürüdü.

Didim’e 30 yıl aranın ardından 2012 Şubat ayında kar yağmış, 3 yılın ardından Didimliler hasret kaldıkları kara dağlarda görme şansını yakaladı.Ülkemizi etkisi altına alan soğuk ve karlı havadan Aydının turistik İlçesi Didim’de nasibini aldı. Aydın’ın doğu ilçelerinde kar yağışı ilçe merkezleri ve mahallelerinde etkili olurken, batıdaki en uzak ilçesi Didim’de ise kar dağlara düştü. Akbük mahallesinin üst kısımlarına kar düşerken, bu anı ölümsüzleştirmek isteyenler kara bürünmüş dağın fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaştılar.Bilindiği üzere Didim’e 30 yıl aranın ardından 2012 Şubat ayında Kar yağışı gerçekleşmiş, Akyeniköy ve Dalyan Mahallelerinde kar sevinci yaşanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.