Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Da Vinci School Camp sona erdi

EĞİTİM 05.02.2018 - 18:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3362+ kez okundu.
 

Da Vinci School Camp sona erdi

Aydın Özel Başak Koleji tarafından yarıyıl tatilinde düzenlenen Da Vinci School Camp sona erdi.

AYDIN– 21-29 Ocak 2017 tarihleri arasında devam eden Da Vinci School Camp, konusunda uzman eğitmenleri ile katılan öğrencilere bilimden spora, tiyatroya ve anatomiye kadar pek çok alanda akılda kalıcı, farklı ve eşsiz bir eğitim deneyimi yaşattı. Ankara, Gaziantep, Amasya, Diyarbakır, Muğla, Adıyaman, Afyon, İzmir, Sivas, Şanlıurfa, Aydın ve Türkiye’nin diğer pek çok ilinden 600 öğrencinin katılım sağladığı kampta öğrenciler hem öğrendi hem de eğlendiler. Da Vinci sergisi, Tales Matematik Müzesi, Vorteks Tüneli, IQ Center Bilim Müzesi, Optik İlüzyon Müzesi, Akıl Oyunları Sergisi, Planetaryum, 3D Anatomi, Jiroskop, Eski Oyuncaklar sergisi, 3D Cinema, Spor Aktiviteleri ve daha birçok eğitim amaçlı aktivite katılımcılara hizmet ederek amacına ulaştı. Kamp bitiminde Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılar ile birlikte Meryem Ana, Şirince ve Efes Antik Kentine keyifli bir gezi düzenlendi.
Aydın Özel Başak Koleji tarafından yarıyıl tatilinde düzenlenen Da Vinci School Camp sona erdi.

AYDIN– 21-29 Ocak 2017 tarihleri arasında devam eden Da Vinci School Camp, konusunda uzman eğitmenleri ile katılan öğrencilere bilimden spora, tiyatroya ve anatomiye kadar pek çok alanda akılda kalıcı, farklı ve eşsiz bir eğitim deneyimi yaşattı.

Ankara, Gaziantep, Amasya, Diyarbakır, Muğla, Adıyaman, Afyon, İzmir, Sivas, Şanlıurfa, Aydın ve Türkiye’nin diğer pek çok ilinden 600 öğrencinin katılım sağladığı kampta öğrenciler hem öğrendi hem de eğlendiler.

Da Vinci sergisi, Tales Matematik Müzesi, Vorteks Tüneli, IQ Center Bilim Müzesi, Optik İlüzyon Müzesi, Akıl Oyunları Sergisi, Planetaryum, 3D Anatomi, Jiroskop, Eski Oyuncaklar sergisi, 3D Cinema, Spor Aktiviteleri ve daha birçok eğitim amaçlı aktivite katılımcılara hizmet ederek amacına ulaştı. Kamp bitiminde Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılar ile birlikte Meryem Ana, Şirince ve Efes Antik Kentine keyifli bir gezi düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.