Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

D-Marin’de Eylül konserleri devam ediyor

SANAT 01.09.2016 - 12:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4063+ kez okundu.
 

D-Marin’de Eylül konserleri devam ediyor

D-Marin Didim yaz konserleri, The Blue Point’te Grup Necati ve Saykolar ile şarkıcı Simge’nin yer alacağı iki konserle devam ediyor.

AYDIN- D-Marin Didim, gelenekselleştirdiği yaz konserlerine Eylül ayında pek çok müzisyene ev sahipliği yaparak devam ediyor. Her yaz olduğu gibi bu yaz da Didim sakinleri ve tekne sahiplerine yönelik konserler kapsamında Eylül ayında Grup Necati ve Saykolar ile şarkıcı Simge’yi ağırlayamaya hazırlanıyor. Müzik ve eğlenceyi bir arada sunan, tamamen doğaçlama repliklerle her türlü müzik tarzını birleştiren interaktif performans grubu olarak tanınan Necati ve Saykolar, sahnelerine ekledikleri interaktif performanslarla 3 Eylül akşamı izleyicileriyle buluşacak. The Blue Point Beach Club sahnesinde Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü olan 14 Eylül akşamı sahne alacak olan bir diğer isim 'Miş Miş' ve 'Yankı' şarkılarıyla tanınan Simge Sağın, sevenlerini ve izleyicilerini coşturacak.
D-Marin Didim yaz konserleri, The Blue Point’te Grup Necati ve Saykolar ile şarkıcı Simge’nin yer alacağı iki konserle devam ediyor.

AYDIN- D-Marin Didim, gelenekselleştirdiği yaz konserlerine Eylül ayında pek çok müzisyene ev sahipliği yaparak devam ediyor. Her yaz olduğu gibi bu yaz da Didim sakinleri ve tekne sahiplerine yönelik konserler kapsamında Eylül ayında Grup Necati ve Saykolar ile şarkıcı Simge’yi ağırlayamaya hazırlanıyor. Müzik ve eğlenceyi bir arada sunan, tamamen doğaçlama repliklerle her türlü müzik tarzını birleştiren interaktif performans grubu olarak tanınan Necati ve Saykolar, sahnelerine ekledikleri interaktif performanslarla 3 Eylül akşamı izleyicileriyle buluşacak.

The Blue Point Beach Club sahnesinde Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü olan 14 Eylül akşamı sahne alacak olan bir diğer isim 'Miş Miş' ve 'Yankı' şarkılarıyla tanınan Simge Sağın, sevenlerini ve izleyicilerini coşturacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.