Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Cumhuriyet TIR’ı Germencik’te

GENEL 11.10.2019 - 10:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2724+ kez okundu.
 

Cumhuriyet TIR’ı Germencik’te

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Milli Mücadele’nin 100. Yılı münasebetiyle ülke genelinde gezen ve son olarak Germencik’i ziyaret eden Cumhuriyet TIR’ının açılışını gerçekleştirdi.

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği Germencik Şubesi’nin katkıları ve Germencik Belediyesi’nin desteği ile Germencik halkıyla buluşan Cumhuriyet TIR’ına ilgi büyüktü. Açılış öncesi konuşma yapan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, milli mücadelenin önemine değindi. Öndeş, “Milli Mücadelenin 100. Yılı münasebetiyle bizleri ziyaret eden Cumhuriyet TIR’ının açılışına hoş geldiniz. Milli mücadele ruhunu gelecek nesillere aktarmak için böyle bir organizasyona imza atan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Suriye’nin kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatına da değinerek “Allah askerlerimizin yardımcısı olsun, devletimizi, memleketimizi muvaffak etsin” dedi. Milli Mücadele Döneminin önemine değinen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, şunları söyledi: “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yaktıkları Milli Mücadele ateşi büyüyerek ülkemizi, milletimizi kurtuluşa eriştirdi. Bu konunun hassasiyeti ve önemini gelecek nesillere aktarmak için bu ve bunun gibi organizasyonlar oldukça önemlidir. Cumhuriyet TIR’ının açılışı için teşrif eden, burada bulunan herkese teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Milli Mücadele’nin 100. Yılı münasebetiyle ülke genelinde gezen ve son olarak Germencik’i ziyaret eden Cumhuriyet TIR’ının açılışını gerçekleştirdi.

AYDIN- Atatürkçü Düşünce Derneği Germencik Şubesi’nin katkıları ve Germencik Belediyesi’nin desteği ile Germencik halkıyla buluşan Cumhuriyet TIR’ına ilgi büyüktü. Açılış öncesi konuşma yapan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, milli mücadelenin önemine değindi.

Öndeş, “Milli Mücadelenin 100. Yılı münasebetiyle bizleri ziyaret eden Cumhuriyet TIR’ının açılışına hoş geldiniz. Milli mücadele ruhunu gelecek nesillere aktarmak için böyle bir organizasyona imza atan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Suriye’nin kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatına da değinerek “Allah askerlerimizin yardımcısı olsun, devletimizi, memleketimizi muvaffak etsin” dedi.

Milli Mücadele Döneminin önemine değinen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, şunları söyledi:

“Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yaktıkları Milli Mücadele ateşi büyüyerek ülkemizi, milletimizi kurtuluşa eriştirdi. Bu konunun hassasiyeti ve önemini gelecek nesillere aktarmak için bu ve bunun gibi organizasyonlar oldukça önemlidir. Cumhuriyet TIR’ının açılışı için teşrif eden, burada bulunan herkese teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.